5512 11 00 Tkaniny zawierające >= 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, niebielone lub bielone
Kod CN 5512 11 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.20.32.0 - Tkaniny z syntetycznych włókien odcinkowych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8519 - Aparatura do rejestrowania lub odtwarzania dźwięku
-
Kod CN: 1604 19 31 - Filety znane jako „loins” ryb z rodzaju Euthynnus przetworzone i zakonserwowane (z wył. latającego lub paskowanego bonito [Euthynnus Katsuwonus pelamis])
-
Kod CN: 8476 89 90 - Automaty do sprzedaży towarów, niezawierające urządzeń podgrzewających lub schładzających (z wył. automatów do sprzedaży napojów i automatów do rozmieniania pieniędzy)
-
Kod CN: 8445 19 00 - Maszyny do przygotowywania włókien tekstylnych (z wył. czesarek, gręplarek, rozciągarek lub niedoprzędzarek)
-
Kod CN: 6911 - Zastawy stołowe, naczynia kuchenne oraz pozostałe artykuły gospodarstwa domowego i toaletowe, z porcelany, również chińskiej (z wył. zlewów, umywalek, wanien i podobnej armatury sanitarnej, statuetek i pozostałych artykułów dekoracyjnych, garnków, słojów i podobnych wyrobów, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów, młynków do kawy i przypraw z ceramicznymi zasobnikami i z elementami roboczymi z metalu)
-
Kod CN: 0307 87 00 - Uchowce (Haliotis spp.), nawet w skorupach, wędzone, suszone, solone lub w solance
-
Kod CN: 6211 42 42 - Części dolne dresów z podszewką, damskie lub dziewczęce, z bawełny (z wył. dzianych i części dolnych dresów pokrytych z zewnątrz tym samym pojedynczym materiałem włókienniczym)
-
Kod CN: 8714 96 90 - Części pedałów i mechanizmów korbowych, do rowerów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2309 90 91 - Wysłodki buraczane z dodatkiem melasy, w rodzaju stosowanych do karmienia zwierząt
-
Kod CN: 5402 19 00 - Przędza o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z nylonu lub pozostałych poliamidów (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej i przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z poliamidów aromatycznych)