5607 41 00 Szpagat do wiązania lub belowania, z polietylenu lub polipropylenu
Kod CN 5607 41 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.94.11.0 - Szpagaty, powrozy, liny i linki, z juty lub pozostałych łykowych włókien tekstylnych lub włókien chemicznych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8411 21 00 - Silniki turbośmigłowe o mocy <= 1100 kW
-
Kod CN: 7208 52 10 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości <= 1250 mm, walcowane z czterech stron lub w zamkniętej komorze, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości >= 4,75 mm, ale <= 10 mm, bez wzorów wypukłych
-
Kod CN: 1006 30 67 - Ryż długooziarnisty, o stosunku długości do szerokości >= 3, parzony, całkowicie bielony, nawet polerowany lub glazurowany
-
Kod CN: 7325 - Artykuły odlewane z żeliwa lub stali, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 7209 28 90 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości < 0,5 mm (z wył. elektrotechnicznych)
-
Kod CN: 3301 90 10 - Terpenowe produkty uboczne odterpenowanych olejków eterycznych
-
Kod CN: 8432 21 00 - Brony talerzowe, rolnicze, ogrodnicze lub leśne
-
Kod CN: 2203 00 01 - Piwo otrzymywane ze słodu, w butelkach o objętości <= 10 litrów
-
Kod CN: 2009 81 31 - Sok żurawinowy (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), niesfermentowany, o liczbie <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2009 29 99 - Sok grejpfrutowy (włącznie z sokiem z pomelo), niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto i o zawartości dodatku cukru > 30% masy)