5607 49 11 Szpagat, powróz, linki i liny, z polietylenu lub polipropylenu, plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi, o masie liniowej > 50.000 decyteksów "5 g/m" (z wył. do wiązania lub belowania)
Kod CN 5607 49 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.94.11.0 - Szpagaty, powrozy, liny i linki, z juty lub pozostałych łykowych włókien tekstylnych lub włókien chemicznych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5902 90 10 - Tkaniny kordowe z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z włókien wiskozowych, impregnowane gumą
-
Kod CN: 8481 80 59 - Zawory do sterowania procesami (z wył. regulatorów temperatury, zaworów redukcyjnych, zaworów do sterowania olejowo-hydraulicznymi lub pneumatycznymi układami przenoszenia napędu, zaworów zwrotnych, zaworów bezpieczeństwa lub zaworów nadmiarowych, kranów, kurków i zaworów do zlewozmywaków, umywalek, bidetów, płuczek ustępowych, wanien łazienkowych i podobnych urządzeń i zaworów do grzejników centralnego ogrzewania)
-
Kod CN: 7115 90 00 - Artykuły z metalu szlachetnego lub metalu platerowanego metalem szlachetnym, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 4008 29 00 - Pręty, rury i kształtowniki, z gumy niekomórkowej
-
Kod CN: 5407 69 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy mieszaniny włókien ciągłych poliestrowych teksturowanych i nieteksturowanych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm
-
Kod CN: 8471 49 00 - Maszyny do automatycznego przetwarzania danych, przedstawione w formie systemów "zawierające w tej samej obudowie co najmniej jednostkę centralną oraz urządzenia wejścia i wyjścia" (z wył. przenośnych maszyn <= 10 kg i jednostek peryferyjnych)
-
Kod CN: 2620 99 10 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające głównie nikiel
-
Kod CN: 2008 40 71 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru > 15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 0304 73 00 - Filety z czarniaka (Pollachius virens), zamrożone
-
Kod CN: 0705 19 00 - Sałata, świeża lub schłodzona (z wył. sałaty głowiastej)