5607 49 19 Szpagat, powróz, linki i liny, z polietylenu lub polipropylenu, nieplecione, ani nieoplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi, o masie liniowej > 50.000 decyteksów "5 g/m" (z wył. do wiązania lub belowania)
Kod CN 5607 49 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.94.11.0 - Szpagaty, powrozy, liny i linki, z juty lub pozostałych łykowych włókien tekstylnych lub włókien chemicznych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1008 21 00 - Nasiona prosa (z wył. ziarna sorgo)
-
Kod CN: 4202 12 - Kufry, walizy, saszetki, teczki, aktówki, tornistry i podobne pojemniki, z zewnętrzną powierzchnią z tworzyw sztucznych lub z materiałów włókienniczych
-
Kod CN: 6704 11 00 - Kompletne peruki z materiałów włókienniczych syntetycznych
-
Kod CN: 2101 12 98 - Przetwory na bazie kawy
-
Kod CN: DZIAŁ 13 - SZELAK; GUMY, ŻYWICE ORAZ POZOSTAŁE SOKI I EKSTRAKTY ROŚLINNE
-
Kod CN: 4813 20 00 - Bibułka papierosowa, w zwojach o szerokości <= 5 cm
-
Kod CN: 2304 00 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji oleju sojowego
-
Kod CN: 2001 90 92 - Rdzenie palmowe, owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 8422 20 00 - Urządzenia do czyszczenia lub suszenia butelek lub innych pojemników
-
Kod CN: 2007 99 33 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z truskawek i poziomek, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)