5702 20 00 Pokrycia podłogowe z włókna kokosowego, tkane, nawet gotowe
Kod CN 5702 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.93.12.0 - Dywany, chodniki i pozostałe tekstylne pokrycia podłogowe tkane, z wyłączeniem igłowych i flokowanych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4104 11 59 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych i całych skór i skórek)
-
Kod CN: 0303 59 21 - Tunek wschodni (Euthynnus affinis), do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604
-
Kod CN: 8414 80 73 - Sprężarki wyporowe rotacyjne, jednowałowe (z wył. sprężarek, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych i sprężarek powietrza zainstalowanych na podwoziu kołowym i przeznaczonych do holowania przez inny pojazd)
-
Kod CN: 5607 49 90 - Szpagat, powróz, linki i liny, z polietylenu lub polipropylenu, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi, o masie liniowej <= 50.000 decyteksów "5 g/m" (z wył. do wiązania lub belowania)
-
Kod CN: 4113 30 00 - Skóra wyprawiona przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, włączając skórę pergaminowaną, z gadów, nawet dwojona (z wył. skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 5107 10 90 - Przędza z wełny czesanej, zawierająca >= 85% masy wełny (z wył. niebielonej i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 7211 90 20 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, obrobione więcej niż walcowane na gorąco lub walcowane na zimno ale nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, perforowane
-
Kod CN: 7202 49 10 - Żelazochrom, zawierający <= 0,05% masy węgla
-
Kod CN: 7222 - Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej; kątowniki, kształtowniki i profile ze stali nierdzewnej, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2009 39 59 - Sok cytrynowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem alkoholu lub z dodatkiem cukru)