5804 Tiule i pozostałe wyroby sieciowe (z wył. tkanych i dzianych); koronki w sztukach, w paskach lub w postaci motywów (z wył. dzianin objętych pozycjami od 6002 do 6006)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 5804 10 - Tiule i pozostałe wyroby sieciowe (z wył. tkanych i dzianych)
Kod CN: 5804 10 10 - Tiule i pozostałe wyroby sieciowe, gładkie (z wył. sieci wiązanych, tkanych i dzianych)
Kod CN: 5804 10 90 - Tiule i pozostałe wyroby sieciowe, wzorzyste (z wył. tkanych i dzianych)
Kod CN: 5804 21 00 - Koronki wykonane maszynowo, z włókien chemicznych, w sztukach, w paskach lub w postaci motywów (z wył. dzianin objętych pozycjami od 6002 do 6006)
Kod CN: 5804 29 00 - Koronki wykonane maszynowo, w sztukach, w paskach lub w postaci motywów (z wył. z włókien chemicznych i dzianin objętych pozycjami od 6002 do 6006)
Kod CN: 5804 30 00 - Koronki wykonane ręcznie, w sztukach, w paskach lub w postaci motywów (z wył. dzianin objętych pozycjami od 6002 do 6006)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 1301 90 00 - Szelak; gumy naturalne, żywice, gumożywice i oleożywice (na przykład balsamy) (z wył. gumy arabskiej)
Kod CN: 0910 91 90 - Mieszanki różnych rodzajów przypraw korzennych, rozgniatane lub mielone (z wył. curry)
Kod CN: 1104 22 - Ziarna owsa łuszczone, perełkowane, krojone lub śrutowane lub inaczej obrobione (z wył. płatkowanych, miażdżonych, granulek i mąki)
Kod CN: 3507 90 90 - Enzymy; preparaty enzymatyczne, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. podpuszczki i jej koncentratów, lipazy lipoproteinowej i proteazy alkalicznej Aspergillus)
Kod CN: 4504 90 - Korek aglomerowany, z dodatkiem spoiwa lub bez, i artykuły z korka aglomerowanego (z wył. obuwia i jego części, wkładek, nawet wyjmowanych, nakryć głowy i ich części, przybitek do nabojów śrutowych i kulowych, zabawek, gier i artykułów sportowych, i ich części, bloków, płyt, arkuszy, pasów i płytek, o dowolnym kształcie, litych cylindrów, włącznie z krążkami)
Kod CN: 2101 12 - Przetwory na bazie ekstraktów, esencji i koncentratów kawy lub na bazie kawy
Kod CN: 0302 47 00 - Włócznik "Xiphias gladius", świeży lub schłodzony
Kod CN: 2008 40 90 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku cukru, ani niezawierające alkoholu
Kod CN: 0207 44 81 - Kawałki z kośćmi z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 3502 90 20 - Albuminy, niezdatne lub uznane jako niezdatne do konsumpcji przez ludzi (z wył. albuminy jaja i albuminy mleka [włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki])