6104 52 00 Spódnice i spódnico-spodnie, z bawełny, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. halek)
Kod CN 6104 52 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 6104 52 00. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 14.13.14.0 - Garsonki, zestawy odzieżowe, marynarki, żakiety, sukienki, spódnice, spodnie, spódnico-spodnie, ogrodniczki, bryczesy i szorty damskie lub dziewczęce, dziane
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 3301 29 79 - Olejki eteryczne z lawendy, odterpenowane, włącznie z konkretami i absolutami
Kod CN: 7321 82 00 - Piece, grzejniki, ruszty, paleniska, kotły pralne, piecyki koksowe i podobne urządzenia stosowane w gospodarstwie domowym, z żeliwa lub stali, na paliwo ciekłe (z wył. Urządzeń do gotowania, nawet z piecykiem, włącznie z oddzielnymi piecykami, podgrzewaczy płytowych, kotłów i grzejników centralnego ogrzewania i dużych urządzeń do gotowania)
Kod CN: 5902 20 90 - Tkaniny kordowe z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z poliestrów, nawet oblane lub impregnowane tworzywem sztucznym (z wył. impregnowanych gumą)
Kod CN: 2912 42 00 - Etylowanilina (aldehyd 3-etoksy-4-hydroksybenzoesowy)
Kod CN: 3101 00 00 - Nawozy zwierzęce lub roślinne, nawet zmieszane ze sobą lub poddane obróbce chemicznej; nawozy produkowane przez zmieszanie lub obróbkę chemiczną produktów pochodzenia zwierzęcego lub roślinnego (z wył. w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
Kod CN: 0408 99 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet słodzone (z wył. suszonych)
Kod CN: 0305 39 10 - Filety, solone lub w solance, ale niewędzone, z łososia pacyficznego (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), z łososia atlantyckiego (Salmo salar) i z głowacicy (Hucho hucho)
Kod CN: 6104 19 - Kostiumy z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. z włókien syntetycznych, ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)
Kod CN: 7210 61 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte stopami aluminiowo-cynkowymi