6106 Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. T-shirtów i trykotów)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 6106 10 00 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z bawełny, dziane (z wył. T-shirtów i trykotów)
Kod CN: 6106 20 00 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z włókien chemicznych, dziane (z wył. T-shirtów i trykotów)
Kod CN: 6106 90 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych, T-shirtów i trykotów)
Kod CN: 6106 90 10 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, dziane (z wył. T-shirtów i trykotów)
Kod CN: 6106 90 30 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z jedwabiu lub odpadów jedwabiu, dziane (z wył. T-shirtów i trykotów)
Kod CN: 6106 90 50 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z lnu lub ramii, dziane (z wył. T-shirtów i trykotów)
Kod CN: 6106 90 90 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych, z jedwabiu lub odpadów jedwabiu, z lnu lub ramii, T-shirtów i trykotów)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 3104 - Nawozy potasowe, mineralne lub chemiczne (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
Kod CN: 1905 90 80 - Pizze, tarty i pozostałe wyroby piekarnicze zawierające <5% masy sacharozy, cukru inwertowanego lub izoglukozy (z wył. chleba chrupkiego, piernika z dodatkiem imbiru i podobnych, słodkich herbatników, gofrów i wafli, sucharków i podobnego pieczywa tostowego, opłatków sakralnych, pustych kapsułek stosowanych do celów farmaceutycznych, wafli wytłaczanych, papieru ryżowego i podobnych wyrobów)
Kod CN: 0207 14 91 - Wątróbki jadalne ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
Kod CN: 2903 11 00 - Chlorometan (chlorek metylu) i chloroetan (chlorek etylu)
Kod CN: 7113 11 00 - Artykuły biżuteryjne i ich części, ze srebra, nawet pokrytego lub platerowanego metalem szlachetnym (z wył. wyrobów starszych niż 100 lat)
Kod CN: 6402 99 39 - Obuwie z cholewkami z tworzyw sztucznych i z podeszwami zewnętrznymi, z gumy lub tworzyw sztucznych, z przyszwą wykonaną z pasków lub mające jedno lub więcej wycięć, w których wysokość podeszwy razem z obcasem <= 3 cm (z wył. z wierzchnimi paskami lub rzemykami przymocowanymi do podeszwy za pomocą kołków)
Kod CN: 2009 31 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
Kod CN: 2008 99 34 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
Kod CN: 4811 90 00 - Papier, tektura, wata celulozowa i wstęgi z włókien celulozowych, powleczone, impregnowane, pokryte, barwione powierzchniowo, dekorowane na powierzchni lub z nadrukiem, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze (z wył. wyrobów objętych pozycją 4803, 4809, 4810 i 4818 i podpozycjami od 4811 10 do 4811 60)