6106 Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. T-shirtów i trykotów)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 6106 10 00 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z bawełny, dziane (z wył. T-shirtów i trykotów)
Kod CN: 6106 20 00 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z włókien chemicznych, dziane (z wył. T-shirtów i trykotów)
Kod CN: 6106 90 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych, T-shirtów i trykotów)
Kod CN: 6106 90 10 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, dziane (z wył. T-shirtów i trykotów)
Kod CN: 6106 90 30 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z jedwabiu lub odpadów jedwabiu, dziane (z wył. T-shirtów i trykotów)
Kod CN: 6106 90 50 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z lnu lub ramii, dziane (z wył. T-shirtów i trykotów)
Kod CN: 6106 90 90 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych, z jedwabiu lub odpadów jedwabiu, z lnu lub ramii, T-shirtów i trykotów)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0207 24 90 - Indyki (z gatunków domowych), oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek i bez szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „indyki 73 %” lub inaczej zgłaszanych nieciętych na kawałki (z wył. indyków 80%), świeże lub schłodzone
Kod CN: 1107 10 11 - Słód z pszenicy, w postaci mąki (z wył. palonego)
Kod CN: 2914 50 00 - Ketonofenole i ketony z inną tlenową grupą funkcyjną
Kod CN: 5702 49 00 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe włókiennicze, z materiałów roślinnych tekstylnych lub grubej sierści zwierzęcej, tkane, nieigłowe ani nieflokowane, z okrywą, gotowe (z wył. „Kelemu”, „Schumacksu”, „Karamania” i podobnych ręcznie tkanych dywaników, i pokryć podłogowych z włókna kokosowego)
Kod CN: 6402 19 00 - Obuwie sportowe, z podeszwami zewnętrznymi i cholewkami, z gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. obuwia nieprzemakalnego objętego pozycją 6401, butów narciarskich, butów do biegów narciarskich, butów snowboardowych oraz butów do łyżew z przymocowanymi łyżwami lub rolkami)
Kod CN: 0813 50 19 - Mieszanki suszonych moreli, jabłek, brzoskwiń(włącznie z nektarynami), gruszek, papai i pozostałych jadalnych, suszonych owoców, zawierające śliwki (z wył. mieszanin jadalnych orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, owoców avocado, owoców guawy, mango, smaczeliny, owoców cytrusowych i winogron)
Kod CN: 2921 30 10 - Cykloheksyloamina i cykloheksylodimetyloamina, i ich sole
Kod CN: 0714 50 00 - Ksantosoma (żółtosocza lub malanga) (Xanthosoma spp.), świeża, schłodzona, zamrożona lub suszona, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
Kod CN: 1106 30 - Mąka, mączka i proszek, z produktów objętych działem 8 "Owoce i orzechy jadalne; skórki owoców cytrusowych lub melonów"
Kod CN: 8418 40 20 - Zamrażarki szafowe, o pojemności <= 250 litrów