6115 10 10 Wyroby pończosznicze o stopniowanym ucisku, z włókien syntetycznych, dziane
Kod CN 6115 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 14.31.10.0 - RAJSTOPY, POŃCZOCHY, SKARPETKI I POZOSTAŁE WYROBY POŃCZOSZNICZE
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4106 31 00 - Skóry ze świń, w stanie mokrym (włączając w stanie „wet-blue”), garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych lub tylko wstępnie garbowanych)
-
Kod CN: 6806 10 00 - Wełna żużlowa, wełna skalna i podobne wełny mineralne, włącznie z ich mieszaninami, luzem, w arkuszach lub w belach
-
Kod CN: 9018 90 84 - Aparatura i przyrządy, stosowane w medycynie, chirurgii lub weterynarii, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2921 49 00 - Monoaminy aromatyczne i ich pochodne; ich sole (z wył. aniliny, toluidyny, difenyloaminy, 1-naftyloaminy (α-naftyloaminy), 2-naftyloaminy (β-naftyloaminy), i ich pochodnych, i ich soli, i amfetaminy (INN), benzfetaminy (INN), deksamfetaminy (INN), etilamfetaminy (INN), fenkamfaminy (INN), lefetaminy (INN), lewamfetaminy (INN), mefenoreksu (INN) i fenterminy (INN), i ich soli)
-
Kod CN: 0705 29 00 - Cykoria (z wył. cykorii warzywnej), świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 5906 99 10 - Tekstylia składające się z ułożonych równolegle przędz włókienniczych aglomerowanych gumą
-
Kod CN: 8461 30 90 - Przeciągarki do obróbki metali lub cermetali, niesterowane numerycznie
-
Kod CN: 1302 39 00 - Śluzy i zagęszczacze, nawet modyfikowane, pochodzące z produktów roślinnych (z wył. chleba świętojańskiego, nasion chleba świętojańskiego lub z nasion rośliny guar i agar-agar)
-
Kod CN: 7226 99 30 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. elektrolitycznie powleczonych lub pokrytych cynkiem i wyrobów ze stali szybkotnącej lub ze stali krzemowej elektrotechnicznej)
-
Kod CN: 3502 20 10 - Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki, niezdatna lub uznana jako niezdatna do konsumpcji przez ludzi