6117 Gotowe dodatki odzieżowe, z dzianin; części odzieży lub dodatków odzieżowych, gdzie indziej niesklasyfikowane, dziane
Podrzędne kody CN
Kod CN: 6117 10 00 - Szale, chusty, szaliki, mantyle, welony i podobne, dziane
Kod CN: 6117 80 - Krawaty, muszki, fulary i pozostałe gotowe dodatki odzieżowe, dziane, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. Szalów, chust, szalików, mantyl, welonów i podobnych)
Kod CN: 6117 80 10 - Gotowe dodatki odzieżowe, dziane, uelastycznione lub gumowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 6117 80 80 - Krawaty, muszki, fulary i pozostałe gotowe dodatki odzieżowe, dziane gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. Uelastycznionych lub gumowanych, szalów, chust, szalików, mantyl, welonów i podobnych)
Kod CN: 6117 90 00 - Części odzieży lub dodatków odzieżowych, gdzie indziej niesklasyfikowane, dziane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7225 11 00 - Wyroby walcowane płaskie ze stali krzemowej elektrotechnicznej, o szerokości >= 600 mm, o ziarnach zorientowanych
Kod CN: 2008 40 90 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku cukru, ani niezawierające alkoholu
Kod CN: 0304 71 10 - Filety z dorsza (Gadus macrocephalus), zamrożone
Kod CN: 0305 69 50 - Łosoś pacyficzny "Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou and Oncorhynchus rhodurus", łosoś atlantycki "Salmo salar" i głowacica "Hucho hucho", solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)
Kod CN: 4407 94 91 - Drewno z wiśni, czereśni "Prunus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, szlifowane (z wył. Łączonego stykowo)
Kod CN: 6103 39 00 - Marynarki z materiałów włókienniczych, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien syntetycznych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
Kod CN: 4106 92 00 - Skóry i skórki z antylop, jeleni, łosi, słoni i pozostałych zwierząt, włącznie z zwierzętami morskimi, bez wełny lub odwłosione, i skóry zwierząt bez sierści, w stanie suchym „crust”, garbowane, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i bydlęcych lub ze zwierząt jednokopytnych, z owiec i jagniąt, kóz i koźląt, świń, gadów i tylko wstępnie garbowanych)
Kod CN: 5102 19 30 - Cienka sierść z alpaki, lamy lub wigonia, niezgrzebna ani nieczesana
Kod CN: 0304 83 30 - Filety ze stornii (Platichthys flesus), zamrożone
Kod CN: 0709 40 00 - Selery inne niż seler korzeniowy, świeże lub schłodzone