6204 12 00 Kostiumy, z bawełny, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, kombinezonów narciarskich i strojów kąpielowych)
Kod CN 6204 12 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 6204 12 00. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 14.13.32.0 - Pozostałe garsonki i zestawy odzieżowe, damskie lub dziewczęce
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7004 90 - Szkło w arkuszach, ciągnione i dmuchane, ale nieobrobione inaczej (z wył. barwionego w całej masie, nieprzezroczystego, powleczonego lub z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
Kod CN: 3824 50 - Nieogniotrwałe zaprawy i masy betonowe
Kod CN: 0307 11 10 - Ostrygi płaskie "Ostrea spp.", żywe i o masie (włącznie z muszlą) <= 40 g każda
Kod CN: 2008 50 92 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku cukru, ani niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 5 kg
Kod CN: 3305 90 00 - Preparaty do włosów (z wył. szamponów, preparatów do trwałej ondulacji lub prostowania włosów i lakierów do włosów )
Kod CN: 5511 30 00 - Przędza z włókien odcinkowych sztucznych, pakowana do sprzedaży detalicznej (z wył. nici do szycia)
Kod CN: 2519 10 00 - Naturalny węglan magnezu [magnezyt]
Kod CN: 0507 90 00 - Skorupy żółwiowe, fiszbiny i frędzle, rogi, rogi jelenie, kopyta, paznokcie, szpony, pazury i dzioby, nieobrobione lub wstępnie przygotowane, ich proszek i odpadki (z wył. przyciętych do nadania kształtu i kości słoniowej)
Kod CN: 0811 90 19 - Owoce i orzechy, jadalne, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru > 13 % masy (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)