6204 43 00 Suknie z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych i halek)
Kod CN 6204 43 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 6204 43 00. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 14.13.34.0 - Pozostałe sukienki, spódnice i spódnico-spodnie, damskie lub dziewczęce
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 3903 90 90 - Polimery styrenu, w formach podstawowych (z wył. polistyrenu, kopolimerów styren-akrylonitrylu (SAN) i akrylonitryl-butadien-styrenu (ABS), kopolimeru wyłącznie styrenu z alkoholem allilowym, o liczbie acetylowej >= 175, i polistyrenu bromowanego, zawierającego >= 58% masy, ale <= 71% masy, bromu, w postaci bloków o nieregularnych kształtach, bryłek, proszków, granulek, płatków i podobnych form masowych)
Kod CN: 1516 20 10 - Uwodorniony olej rycynowy, tzw. „wosk opalowy”
Kod CN: 4418 20 50 - Drzwi i ich futryny oraz progi, z drewna drzew iglastych
Kod CN: 6810 99 00 - Artykuły z cementu, betonu lub ze sztucznego kamienia, nawet zbrojone (z wył. prefabrykowanych elementów konstrukcyjnych dla budownictwa lub inżynierii lądowej lub wodnej, płytek, płyt chodnikowych, cegieł i podobnych)
Kod CN: 8433 19 - Kosiarki do pielęgnacji trawników, parków lub terenów sportowych, o napędzie elektrycznym, z urządzeniem tnącym obracającym się w płaszczyźnie pionowej lub z przyrządami tnącymi
Kod CN: 1905 31 11 - Słodkie herbatniki, nawet zawierające kakao, całkowicie lub częściowo pokryte lub powleczone czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 85 g
Kod CN: 0304 56 30 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza błękitnego (Prionace glauca), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
Kod CN: 0306 12 10 - Homary "Homarus spp.", całe, nawet wędzone czy gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 4810 14 00 - Papier i tektura, stosowane do pisania, drukowania lub innych celów graficznych, niezawierające włókien otrzymanych w procesie mechanicznym, lub chemiczno-mechanicznym lub w których <= 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z takich włókien, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem lub innymi substancjami nieorganicznymi, w arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, w których po rozłożeniu długość jednego boku <= 435 mm i drugiego boku <= 297 mm