6204 62 33 Spodnie i bryczesy, z kordu genua przeciętego (welwetu), damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, roboczych, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki i fig)
Kod CN 6204 62 33 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 14.13.35.0 - Pozostałe spodnie, ogrodniczki, bryczesy i szorty, damskie lub dziewczęce
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9609 10 90 - Ołówki i kredki, z pręcikami wewnątrz twardej osłony (z wył. z pręcikiem grafitowym)
-
Kod CN: 4008 29 00 - Pręty, rury i kształtowniki, z gumy niekomórkowej
-
Kod CN: 0408 19 - Żółtka jaj suszone, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet słodzone (z wył. suszonych)
-
Kod CN: 2007 99 33 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z truskawek i poziomek, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 2008 70 51 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru >15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 6805 10 00 - Proszek lub ziarno, z naturalnych lub sztucznych materiałów ściernych, na podłożu jedynie z tkanych materiałów włókienniczych, nawet cięte do kształtu lub zszywane, lub inaczej wyprodukowane
-
Kod CN: 7215 50 80 - Sztaby i pręty, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno, zawierające >= 0,25% masy węgla (z wył. ze stali automatowej)
-
Kod CN: 9018 50 10 - Przyrządy i urządzenia okulistyczne, nieoptyczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2309 10 11 - Karma dla psów lub kotów, pakowana do sprzedaży detalicznej, zawierająca glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, ale niezawierająca skrobi lub zawierająca <= 10% masy skrobi, niezawierająca produktów mlecznych lub zawierająca tych produktów < 10% masy
-
Kod CN: 0710 80 - Warzywa, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. ziemniaków, warzyw strączkowych, szpinaku, szpinaku nowozelandzkiego, szpinaku ogrodowego i kukurydzy cukrowej)