6212 10 10 Biustonosze z dowolnego materiału włókienniczego, włącznie z dzianinami, nawet elastyczne, w zestawach do sprzedaży detalicznej, zawierających biustonosz i jedną parę majtek
Kod CN 6212 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 14.14.25.0 - Biustonosze, pasy, gorsety, szelki, pasy do pończoch, podwiązki i podobne artykuły oraz ich części
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2916 11 00 - Kwas akrylowy i jego sole
-
Kod CN: 8422 40 00 - Urządzenia do pakowania lub paczkowania, włączając urządzenia do pakowania termokurczliwego (z wył. urządzeń do napełniania, zamykania, uszczelniania lub etykietowania butelek, puszek, pudełek, worków lub innych pojemników; urządzeń do kapslowania butelek, słoików, tubek i podobnych pojemników)
-
Kod CN: 4504 10 91 - Bloki, płyty, arkusze i pasy; płytki o dowolnym kształcie; lite cylindry, włącznie z krążkami, z korka aglomerowanego, z substancją wiążącą (z wył. korków i zatyczek)
-
Kod CN: 0306 95 19 - Krewetki z gatunku Crangon crangon, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance (z wył. gotowanych na parze lub w wodzie)
-
Kod CN: 2604 00 00 - Rudy i koncentraty niklu
-
Kod CN: 0307 81 00 - Uchowce (Haliotis spp.), żywe, świeże, schłodzone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 0401 10 90 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu <= 1 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów)
-
Kod CN: 7211 23 30 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, i o grubości >= 0,35 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, zawierające < 0,25% masy węgla (z wył. elektrotechnicznych)
-
Kod CN: 2846 90 30 - Związki skandu, nieorganiczne lub organiczne
-
Kod CN: 0401 40 10 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 6 % masy, ale <= 10% masy, , w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego