6307 90 91 Artykuły gotowe, włącznie z wykrojami odzieży, z filcu, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN 6307 90 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.92.29.0 - Pozostałe gotowe wyroby tekstylne, włączając ścierki do podłogi, naczyń, kurzu i inne ścierki, kamizelki i pasy ratunkowe
-
Kod PKWiU: 32.99.11.0 - Nakrycia głowy ochronne i pozostałe wyroby ochronne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4302 30 51 - Całe skóry i części lub kawałki z nich, ze szczeniąt foczych z gatunku „harp” (whitecoat) lub ze szczeniąt foczych z gatunku „hooded” (blue-backs), garbowane lub wykończone, połączone, bez dodatków z innych materiałów (z wył. z „dropiatych” skór futerkowych, odzieży, dodatków odzieżowych i pozostałych artykułów ze skór futerkowych)
-
Kod CN: 8445 13 00 - Rozciągarki lub niedoprzędzarki do przygotowywania włókien tekstylnych
-
Kod CN: 4407 29 - Drewno tropikalne, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm (z wył. viroli, imuia, balsy, mahogany "Swietenia spp.", ciemnoczerwonego meranti, jasnoczerwonego meranti i meranti bakau, białego lauan, białego meranti, białego seraya, żółtego meranti i alana, sapelli lub iroko)
-
Kod CN: 2204 21 82 - Wina ze szczepu, bez ChNP i ChOG, produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 8110 20 00 - Odpady i złom antymonu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających antymon)
-
Kod CN: 2833 30 00 - Ałuny
-
Kod CN: 6102 90 90 - Anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub włókien chemicznych, kostiumów, kompletów, żakietów, sukni, spódnic, spódnico-spodni, spodni, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 2204 21 07 - Wino ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi, w butelkach z korkami „grzybkowymi” przytrzymywanymi przewiązkami lub zapięciami, o objętości <= 2 l; wina dostarczane w inny sposób, pozostające w wyniku obecności ditlenku węgla w roztworze, pod ciśnieniem >= 1 bar, ale < 3 bary, mierzonym w temperaturze 20 °C, w pojemnikach o objętości <= 2 l (z wył. win musujących), z chronionym oznaczeniem geograficznym (ChOG)
-
Kod CN: 0804 - Daktyle, figi, ananasy, awokado, guawa, mango i smaczelina, świeże lub suszone
-
Kod CN: 2806 10 00 - Chlorowodór [kwas chlorowodorowy]