6806 20 90 Wermikulit porowaty, żużel spieniony i podobne porowate materiały mineralne, włącznie z ich mieszaninami (z wył. iłów porowatych)
Kod CN 6806 20 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 23.99.19.0 - Wyroby z mineralnych surowców niemetalicznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0203 29 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), zamrożone
-
Kod CN: 4408 31 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane, łączone na długość lub łączone stykowo, o grubości <= 6 mm, z ciemnoczerwonego meranti, jasnoczerwonego meranti i meranti bakau
-
Kod CN: 0713 33 90 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona (z wył. do siewu)
-
Kod CN: 1517 90 91 - Oleje roślinne, ciekłe, zmieszane, zawierające <= 10% masy tłuszczów mleka (z wył. olejów , częściowo lub całkowicie uwodornionych, estryfikowanych wewnętrznie, reestryfikowanych lub elaidynizowanych, nawet rafinowanych, ale dalej nieprzetworzonych, i mieszanin oliwy), jadalne
-
Kod CN: 8511 30 00 - Rozdzielacze; cewki zapłonowe, w rodzaju stosowanych w silnikach wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym lub samoczynnym
-
Kod CN: 8414 80 78 - Sprężarki wyporowe rotacyjne, wielowałowe (z wył. sprężarek, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych i sprężarek powietrza zainstalowanych na podwoziu kołowym i przeznaczonych do holowania przez inny pojazd oraz sprężarek śrubowych)
-
Kod CN: 2206 00 10 - Wzbudzone, otrzymane z wytłoków winogronowych
-
Kod CN: 2208 90 41 - Ouzo, w pojemnikach o objętości <= 2 litry
-
Kod CN: 8479 - Maszyny i urządzenia mechaniczne przeznaczone do wykonywania funkcji specjalnych, niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w niniejszym dziale, ich części
-
Kod CN: 0402 99 - Mleko i śmietana, zagęszczone i zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w stałej postaci)