6903 20 Retorty, tygle, mufle, dysze, korki, podpory, tygle probiercze do kupelacji, przewody, rury, osłony i pręty i pozostałe wyroby ceramiczne, ogniotrwałe, zawierające > 50% masy tlenku glinu lub mieszaniny lub związku tlenku glinu i krzemionki (z wył. cegieł, płyt, bloków i podobnych wyrobów ceramicznych konstrukcyjnych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4407 11 90 - Drewno sosnowe z gatunku "Pinus spp.”, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, (z wył. łączonego stykowo i struganego)
-
Kod CN: 0207 44 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2001 90 20 - Owoce z rodzaju Capsicum, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. słodkiej papryki i pieprzu angielskiego)
-
Kod CN: 0811 90 85 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, zamrożone
-
Kod CN: 3921 14 00 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z komórkowej celulozy regenerowanej, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918, i sterylnych chirurgicznych lub dentystycznych środków zapobiegających powstawaniu zrostów, objętych pozycją 3006 10 30)
-
Kod CN: 9405 50 00 - Nieelektryczne lampy i oprawy oświetleniowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0401 20 91 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 3 % masy, ale <= 6 % masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0403 10 13 - Jogurt o zawartości tłuszczu > 3,0% masy, ale <= 6,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), niezawierający dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 8211 94 00 - Ostrza z metalu nieszlachetnego do noży stołowych, kieszonkowych i innych objętych pozycją 8211
-
Kod CN: 4101 90 00 - Krupony, półkrupony, boki i dwojone, surowe skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, nawet odwłosione, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane i całe świeże skóry i skórki, o masie jednej skóry > 8 kg, ale < 16 kg przy suszeniu zwykłym, i >10 kg, ale < 16 kg jeśli suchosolone (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)