Kod CN: 7002 20 10 - Pręty ze szkła optycznego, nieobrobione
Kod CN: 7002 20 90 - Pręty szklane, nieobrobione (z wył ze szkła optycznego)
Kod CN: 7002 31 00 - Rury z topionego kwarcu lub innej topionej krzemionki, nieobrobione
Kod CN: 7002 32 00 - Rury ze szkła o współczynniku rozszerzalności liniowej <= 5 × 10–6 na stopień Kelvina, w zakresie temperatury od 0 °C do 300 °C
Kod CN: 7002 39 00 - Rury ze szkła (z wył. rur ze szkła o współczynniku rozszerzalności liniowej <= 5 × 10–6 na stopień Kelvina, w zakresie temperatury od 0 °C do 300 °C lub z topionego kwarcu lub innej topionej krzemionki)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2517 41 00 - Granulki, odłamki i proszek marmuru, nawet poddane obróbce cieplnej
Kod CN: 8465 20 00 - Centra obróbkowe, do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów, przystosowane do wykonywania różnych rodzajów operacji obróbkowych przez automatyczną wymianę narzędzi z magazynu lub podobnego miejsca, zgodnie z programem urządzenia
Kod CN: 8421 19 70 - Wirówki, włączając suszarki wirówkowe (z wył. aparatów do separacji izotopów, wirówek do mleka, suszarek wirówkowych do odzieży, wirówek w rodzaju stosowanych w laboratoriach i do produkcji płytek półprzewodnikowych)
Kod CN: 1604 20 30 - Łososiowate przetworzone lub zakonserwowane (z wył. łososia oraz ryb całych lub w kawałkach)
Kod CN: 1207 50 90 - Nasiona gorczycy, nawet łamane (z wył. do siewu)
Kod CN: 2009 89 71 - Sok wiśniowy i czereśniowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, zawierający dodatek cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 2005 99 20 - Kapary przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonych)
Kod CN: 1602 90 95 - Mięso lub podroby z kóz, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, ekstraktów i soków z mięsa, zawierających mięso wołowe lub ze świń domowych)
Kod CN: 0306 99 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, homarzca, krewetek i krabów); mąka, mączka i granulki, ze skorupiaków, suszone, solone, wędzone lub w solance, nadające się do spożycia przez ludzi
Kod CN: 8213 00 00 - Nożyczki, nożyce krawieckie i podobne nożyce oraz ostrza do nich z metalu nieszlachetnego (z wył. nożyc do żywopłotów, nożyc ogrodniczych dwuręcznych i podobnych dwuręcznych nożyc, sekatorów i podobnych jednoręcznych nożyc ogrodniczych i nożyc kowalskich do kopyt)