7013 41 90 Wyroby ze szkła ołowiowego, nabieranego mechanicznie, w rodzaju stosowanych do celów stołowych lub kuchennych (z wył. wyrobów objętych pozycją 7018, szklanek, kieliszków, szklanych słojów do przetworów, termosów i innych naczyń próżniowych)
Kod CN 7013 41 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 23.13.13.0 - Wyroby ze szkła, w rodzaju stosowanych do celów stołowych, kuchennych, toaletowych, biurowych, dekoracji wnętrz lub podobnych celów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9403 90 - Części mebli, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do mebli do siedzenia, mebli lekarskich, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych)
-
Kod CN: 2605 00 00 - Rudy i koncentraty kobaltu
-
Kod CN: 8207 13 00 - Narzędzia do wiercenia w kamieniu lub do wierceń ziemnych, wymienne, z częścią roboczą z cermetali
-
Kod CN: 2105 00 - Lody i pozostałe lody jadalne, nawet zawierające kakao
-
Kod CN: 2906 19 00 - Cykloalkanowe, cykloalkenowe lub cykloterpenowe alkohole cykliczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. mentolu, cykloheksanolu, metylocykloheksanoli, dimetylocykloheksanoli, steroli i inozytów)
-
Kod CN: 8476 90 - Części automatów do sprzedaży towarów, włączając automaty do rozmieniania pieniędzy, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4811 60 00 - Papier i tektura powleczone, impregnowane lub pokryte woskiem, parafiną, stearyną, olejem lub gliceryną, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze ( z wył. wyrobów objętych pozycją 4803, 4809 lub 4810)
-
Kod CN: 0207 14 99 - Podroby jadalne (z wył. wątróbek) ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
-
Kod CN: 9004 90 10 - Okulary, gogle i tym podobne, korekcyjne, ochronne lub do innych celów, z soczewkami z tworzyw sztucznych (z wył. okularów do testowania wzroku, okularów przeciwsłonecznych, soczewek kontaktowych, soczewek do okularów i oprawek do okularów)
-
Kod CN: 1702 90 95 - Cukier w postaci stałej, włącznie z cukrem inwertowanym oraz mieszankami cukru i syropów cukrowych, zawierającymi w stanie suchym 50 % masy fruktozy, niearomatyzowany ani niebarwiony (z wył. cukru trzcinowego lub buraczanego, chemicznie czystej sacharozy i maltozy, laktozy, cukru klonowego, glukozy, fruktozy, maltodekstryny, i ich syropów, izoglukozy, syropu inulinowego i karmelu)