7202 80 00 Żelazowolfram i żelazokrzemowolfram
Kod CN 7202 80 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8419 32 00 - Suszarki do drewna, masy papierniczej, papieru lub tektury
-
Kod CN: 0706 90 10 - Selery (korzeniowe lub niemieckie), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1904 20 91 - Przetwory spożywcze otrzymane z nieprażonych płatków zbożowych lub z mieszaniny nieprażonych płatków zbożowych i prażonych płatków zbożowych lub zbóż spęcznionych, otrzymane z kukurydzy (z wył. preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych)
-
Kod CN: 6403 99 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej (z wył. zakrywającego kostkę, obuwia z metalowym ochronnym noskiem, obuwia sportowego, obuwia ortopedycznego i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 9306 29 00 - Części nabojów do strzelb myśliwskich z lufą gładką; śrut ołowiany do karabinków i pistoletów pneumatycznych
-
Kod CN: 0302 81 30 - Żarłacz śledziowy (Lamna nasus), świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 6303 91 00 - Firanki,zasłony (włącznie z draperiami) i wewnętrzne rolety, lambrekiny okienne lub łóżkowe, z bawełny (z wył. Dzianych i markiz, zasłon przeciwsłonecznych)
-
Kod CN: 3208 90 19 - Roztwory produktów objętych pozycjami od 3901 do 3913 w lotnych rozpuszczalnikach organicznych, gdy masa rozpuszczalnika > 50% masy roztworu (z wył. na bazie poliestrów, polimerów akrylowych lub winylowych, kolodium, i poliuretanu z 2,2’-(tert-butyloimino)dietanolu oraz 4,4’-metylenodicykloheksylodiizocyjanianu, i kopolimeru p-krezolu oraz diwinylobenzenu, obydwa w postaci roztworu w N,N-dimetyloacetamidzie, o zawartości >= 48% masy polimeru)
-
Kod CN: 4706 91 00 - Masa mechaniczna z włóknistego materiału celulozowego (z wył. z bambusa, drewna, lintersu bawełnianego i z włókien pochodzących z odzyskanego papieru lub tektury (makulatura i odpady))
-
Kod CN: 0401 10 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu <= 1 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego