7209 90 20 Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, obrobione więcej niż walcowane na zimno, ale nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, perforowane
Kod CN 7209 90 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.41.0 - Wyroby płaskie walcowane na zimno o szerokości >= 600 mm, ze stali niestopowej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3301 29 31 - Olejki eteryczne z goździka, niaouli i ylang-ylang, odterpenowane, włącznie z konkretami i absolutami
-
Kod CN: 8402 19 - Kotły parowe, włączając kotły hybrydowe (z wył. kotłów centralnego ogrzewania do gorącej wody, mogących również wytwarzać parę o niskim ciśnieniu)
-
Kod CN: 2914 31 00 - Fenyloaceton (fenylopropan-2-on)
-
Kod CN: 0207 14 60 - Nogi i ich kawałki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 2009 31 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 8703 70 00 - Samochody i pozostałe pojazdy silnikowe przeznaczone zasadniczo do przewozu < 10 osób, włącznie z samochodami osobowo-towarowymi oraz samochodami wyścigowymi, zarówno z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym (wysokoprężnym lub średnioprężnym), jak i silnikiem elektrycznym, jako silnikami do napędu, zdolnymi do ładowania przez podłączenie do zewnętrznego źródła energii elektrycznej (z wył. pojazdów do poruszania się po śniegu i podobnych pojazdów specjalnego przeznaczenia objętych podpozycją 8703 10)
-
Kod CN: 7403 11 00 - Miedź rafinowana, w postaci katod i części katod
-
Kod CN: 9015 - Przyrządy i urządzenia geodezyjne, włączając do pomiarów fotogrametrycznych, hydrograficzne, oceanograficzne, hydrologiczne, meteorologiczne lub geofizyczne (z wył. Kompasów i busoli); dalmierze
-
Kod CN: 9032 10 - Termostaty
-
Kod CN: 2001 - Warzywa, owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym