7213 99 10 Sztaby i pręty, walcowane na gorąco, w nieregularnie zwijanych kręgach, z żeliwa lub stali niestopowej, zawierające < 0,25% masy węgla (z wył. wyrobów o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy < 14 mm, ze stali automatowej, i posiadających wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania)
Kod CN 7213 99 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.61.0 - Pręty walcowane na gorąco, w nieregularnie zwijanych kręgach, ze stali niestopowej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2918 11 00 - Kwas mlekowy, jego sole i estry (z wył. nieorganicznych i organicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 2620 99 20 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające głównie niob i tantal
-
Kod CN: 2208 20 - Napoje spirytusowe otrzymane przez destylację wina z winogron lub wytłoków z winogron
-
Kod CN: 2204 21 87 - Marsala, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., ale <= 22% obj., z ChNP lub ChOG
-
Kod CN: 0713 50 00 - Bób [Vicia aba var. major] i bobik "Vicia faba var. equina, Vicia faba var. Minor", suszone, łuskane, nawet bez skórki lub dzielone
-
Kod CN: 8414 80 59 - Sprężarki wyporowe-tłokowe, mogące wytwarzać maksymalne nadciśnienie > 1,5 MPa (15 barów), o wydajności na godzinę > 120 m³ (z wył. sprężarek, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych i sprężarek powietrza zainstalowanych na podwoziu kołowym i przeznaczonych do holowania przez inny pojazd)
-
Kod CN: 2930 30 00 - Tiuram (mono-, di- lub tetrasulfidy)
-
Kod CN: 1905 20 10 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierające < 30% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
-
Kod CN: 1008 30 00 - Ziarno mozgi kanaryjskiei
-
Kod CN: 0308 21 00 - Jeżowce (Strongylocentrotus spp., Paracentrotus lividus, Loxechinus albus, Echichinus esculentus), żywe, świeże, schłodzone