7216 33 10 Dwuteowniki szerokostopowe, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o wysokości >= 80 mm, ale <= 180 mm
Kod CN 7216 33 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.71.0 - Kształtowniki otwarte nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, ze stali niestopowej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8474 10 00 - Maszyny do sortowania, klasyfikowania, przesiewania, rozdzielania, płukania lub przemywania, do substancji mineralnych, w postaci stałej, włącznie z substancjami w postaci proszku lub pasty (z wył. wirówek i pras filtracyjnych)
-
Kod CN: 8513 - Przenośne lampy elektryczne przystosowane do zasilania z własnego źródła energii np. suchych baterii, akumulatorów, prądnic; ich części (inne niż sprzęt oświetleniowy objęty pozycją 8512)
-
Kod CN: 8714 92 - Obręcze kół i szprychy, do rowerów (z wył. do motocykli)
-
Kod CN: 9001 50 49 - Soczewki okularowe z materiałów innych niż szkło, wykończone obustronnie, przeznaczone do korekcji wzroku dwu lub wielo- ogniskowe
-
Kod CN: 0304 87 00 - Filety z tuńczyka (z rodzaju Thunnus), latającego lub paskowanego bonito (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis), zamrożone
-
Kod CN: 2302 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki zbóż i roślin strączkowych, nawet granulowane
-
Kod CN: 3002 90 50 - Hodowle mikroorganizmów (z wył. drożdży)
-
Kod CN: 7004 90 10 - Szkło optyczne w arkuszach, ciągnione i dmuchane, ale nieobrobione inaczej (z wył. barwionego w całej masie, nieprzezroczystego, powleczonego lub z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
-
Kod CN: 1602 39 85 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, zawierające < 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów mięsa)
-
Kod CN: 2620 29 00 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające głównie ołów (z wył. szlamów z benzyny etylizowanej i szlamów z przeciwstukowych związków ołowiu)