7228 30 69 Sztaby i pręty, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, tylko walcowane na gorąco, tylko ciągnione na gorąco lub tylko wyciskane, o przekroju okrągłym o średnicy < 80 mm (inne niż ze stali szybkotnącej, ze stali krzemowo-manganowej, stali narzędziowej i z wył. wyrobów objętych podpozycją 7228 30 49, półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów, w nieregularnych kręgach)
Kod CN 7228 30 69 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.66.0 - Pozostałe pręty z pozostałej stali stopowej, nieobrobione więcej niż kute, na gorąco walcowane, ciągnione lub wyciskane, włączając te, które po walcowaniu zostały skręcone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8412 31 00 - Silniki i siłowniki pneumatyczne, liniowe "cylindry"
-
Kod CN: 3921 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z tworzyw sztucznych, wzmocnionych, laminowanych, osadzonych na podłożu lub połączonych w podobny sposób z innymi materiałami, lub z tworzyw sztucznych komórkowych, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 2933 39 40 - 2-Butoksyetylo(3,5,6-trichloro-2-pirydyloksy) octan
-
Kod CN: 0507 - Kość słoniowa, skorupy żółwiowe, fiszbiny i frędzle, rogi, rogi jelenie, kopyta, paznokcie, szpony, pazury i dzioby, nieobrobione lub wstępnie przygotowane, ale nieprzycięte dla nadania kształtu; proszek i odpadki tych produktów
-
Kod CN: 8462 21 - Giętarki, krawędziarki, obrabiarki do prostowania lub prostownice (włączając prasy), sterowane numerycznie, do obróbki metalu
-
Kod CN: 8421 21 00 - Urządzenia i aparatura do filtrowania lub oczyszczania wody
-
Kod CN: 0302 43 10 - Sardynki "Sardina pilchardus", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4703 11 00 - Masa celulozowa z drewna drzew iglastych, sodowa lub siarczanowa, niebielona (z wył. do przeróbki chemicznej)
-
Kod CN: 2103 90 - Preparaty do sosów i gotowe sosy; zmieszane przyprawy i przyprawy korzenne (z wył. sosu sojowego, ketchupu i pozostałych sosów pomidorowych, musztardy oraz mąki i mączki, z gorczycy)
-
Kod CN: 5211 49 10 - Tkaniny żakardowe, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², z przędz o różnych barwach