7229 Drut ze stali stopowej innej niż nierdzewna, w zwojach (z wył. prętów)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 7229 20 00 - Drut ze stali krzemowo-manganowej, w zwojach (z wył. prętów)
Kod CN: 7229 90 - Drut ze stali stopowej innej niż nierdzewna, w zwojach (z wył. prętów i drutu ze stali krzemowo-manganowej)
Kod CN: 7229 90 20 - Drut ze stali szybkotnącej, w zwojach (z wył. prętów)
Kod CN: 7229 90 50 - Drut ze stali zawierającej >= 0,9%, ale =< 1,15% masy węgla, >= 0,5%, ale =< 2% masy chromu i, jeżeli występuje <= 0,5% molibdenu, w zwojach (z wył. prętów)
Kod CN: 7229 90 90 - Drut ze stali stopowej innej niż nierdzewna, w zwojach (z wył. prętów, drutu ze stali szybkotnącej lub krzemowo-manganowej i wyrobów objętych podpozycją 7229 90 50)
Kod CN: 3904 50 - Polimery chlorku winylidenu, w formach podstawowych
Kod CN: 2009 29 99 - Sok grejpfrutowy (włącznie z sokiem z pomelo), niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto i o zawartości dodatku cukru > 30% masy)
Kod CN: 2204 29 28 - Wina produkowane w Val de Loire, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące i pół-musujące)
Kod CN: 2849 90 30 - Węgliki wolframu, nawet niezdefiniowane chemicznie
Kod CN: 2208 30 88 - Whisky, w pojemnikach o objętości > 2 litry (inna niż whisky burbońskie i szkocka whisky)
Kod CN: 8528 72 10 - Aparatura do projekcji telewizyjnej, kolorowa, przeznaczona do włączenia wyświetlacza lub ekranu wideo
Kod CN: 4302 30 25 - Całe skóry i części lub kawałki z nich, z królików lub zajęcy, garbowane lub wykończone, połączone, bez dodatków z innych materiałów (z wył. „dropiatych” skór futerkowych, odzieży, dodatków odzieżowych i pozostałych artykułów ze skór futerkowych)
Kod CN: 1006 30 63 - Ryż średnioziarnisty, całkowicie bielony, parzony, nawet polerowany lub glazurowany
Kod CN: 0504 00 00 - Jelita, pęcherze i żołądki zwierząt (z wyjątkiem rybich), całe i w kawałkach, świeże, schłodzone, zamrożone, solone, w solance, suszone lub wędzone