7229 90 20 Drut ze stali szybkotnącej, w zwojach (z wył. prętów)
Kod CN 7229 90 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.34.13.0 - Drut ciągniony na zimno, z pozostałej stali stopowej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0810 - Truskawki i poziomki, maliny, jeżyny, porzeczki czarne, białe lub czerwone, agrest i pozostałe jadalne owoce, świeże (z wył. orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, awokado, guawy, mango, smaczeliny, papai, owoców cytrusowych, winogron, melonów, jabłek, gruszek, pigw, moreli, wiśni, czereśni, brzoskwiń, śliwek i owoców tarniny)
-
Kod CN: 7201 10 90 - Surówka niestopowa, w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach, o zawartości fosforu <= 0,5% masy i <= 0,1% masy manganu
-
Kod CN: 0404 10 14 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy
-
Kod CN: 2903 39 31 - 2,3,3,3-tetrafluoropropen
-
Kod CN: 7204 49 90 - Odpady i złom żeliwa i stali (z wył. w wiązkach, w kawałkach "rozdrobnionych", żużla, zgorzeliny i pozostałych odpadów z produkcji żeliwa i stali; odpadów i złomu radioaktywnych; odłamków surówki, brył lub podobnych postaci surówki i surówki zwierciadlistej, odpadów i złomu z żeliwa, ze stali stopowej lub z ocynowanego żeliwa lub stali, wiórów z toczenia, wiórkowania, dłutowania, frezowania, piłowania i pilnikowania, ażurów z okrawania i tłoczenia, odpadów i złomu z ogniw i baterii galwanicznych, i elektrycznych akumulatorów)
-
Kod CN: 8487 10 - Śruby napędowe do statków lub łodzi i ich łopatki
-
Kod CN: 4901 99 00 - Książki, broszury, ulotki i podobne materiały, drukowane (z wył. w pojedynczych arkuszach, słowników i encyklopedii oraz periodyków i publikacji, zasadniczo poświęconych reklamie)
-
Kod CN: 2902 11 00 - Cykloheksan
-
Kod CN: 8540 71 00 - Magnetrony
-
Kod CN: 2001 90 97 - Warzywa, owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. ogórków i korniszonów, ostrego sosu z mango, owoców z rodzaju Capsicum innych niż słodka papryka i pieprz angielski, kukurydzy cukrowej, ignamów, słodkich ziemniaków i podobnych jadalnych części roślin, zawierających >= 5 % masy skrobi; grzybów, rdzeni palm, oliwek, słodkiej papryki, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, orzechów areca (lub betel), cola i makadamia)