7310 21 Puszki, z żeliwa lub stali, o pojemności < 50 l, które mają być zamykane przez lutowanie lub obciskanie (z wył. pojemników na sprężony lub skroplony gaz)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0207 45 71 - Tusze kacze (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0210 19 70 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 4103 20 00 - Skóry i skórki, z gadów, surowe, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 4008 29 00 - Pręty, rury i kształtowniki, z gumy niekomórkowej
-
Kod CN: 4104 19 51 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m², w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
-
Kod CN: 3503 00 - Żelatyna, włącznie z żelatyną w arkuszach prostokątnych (wł. kwadratowe), nawet powierzchniowo obrobionych lub barwionych, i pochodne żelatyny; karuk; pozostałe kleje pochodzenia zwierzęcego (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowaniach <= 1 kg masy netto i klejów kazeinowych objętych pozycją 3501)
-
Kod CN: 3305 10 00 - Szampony
-
Kod CN: 1211 40 00 - Słoma makowa, świeża, schłodzona, zamrożona lub suszona, nawet krojona, kruszona lub proszkowana
-
Kod CN: 1602 20 10 - Przetwory z wątróbki gęsiej lub kaczej (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy)
-
Kod CN: 0302 14 00 - Łosoś atlantycki (Salmo salar) i głowacica (Hucho hucho)