7321 81 00 Piece, grzejniki, ruszty, paleniska, kotły pralne, piecyki koksowe i podobne urządzenia stosowane w gospodarstwie domowym, z żeliwa lub stali, na gaz lub na gaz i inne paliwa (z wył. Urządzeń do gotowania, nawet z piecykiem, włącznie z oddzielnymi piecykami, podgrzewaczy płytowych, kotłów i grzejników centralnego ogrzewania, i dużych urządzeń do gotowania)
Kod CN 7321 81 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.52.12.0 - Pozostały sprzęt gospodarstwa domowego na gaz lub na gaz i inne paliwo oraz na paliwo płynne lub stałe
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3208 90 11 - Poliuretan z 2,2’-(tert-butyloimino)dietanolu oraz 4,4’-metylenodicykloheksylodiizocyjanianu, w postaci roztworu w N,N-dimetyloacetamidzie, o zawartości >= 48%, ale < 50% masy polimeru
-
Kod CN: 8703 23 90 - Samochody i pozostałe pojazdy silnikowe przeznaczone zasadniczo do przewozu < 10 osób, włącznie z samochodami osobowo-towarowymi oraz wyścigowymi, wyposażone tylko w silniki tłokowe wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej > 1 500 cm³, ale <= 3 000 cm³, nowe (z wył. pojazdów objętych podpozycją 8703 10 i samochodów kempingowych)
-
Kod CN: 8601 - Lokomotywy szynowe zasilane energią elektryczną ze źródła zewnętrznego lub z akumulatorów
-
Kod CN: 2707 - Oleje i pozostałe produkty destylacji wysokotemperaturowej smoły węglowej; podobne produkty, w których masa składników aromatycznych jest większa niż składników niearomatycznych
-
Kod CN: 8423 82 20 - Urządzenia do ważenia, o maksymalnej nośności > 30 kg, ale <= 5 000 kg, wykorzystujące elektroniczne środki do pomiaru mas (z wył. urządzeń do ważenia pojazdów silnikowych, wag osobowych, wag do ciągłego ważenia towarów na przenośnikach, wag do porównywania ważonej masy z zadaną wartością stałą oraz wag służących do podawania ustalonej masy materiału do worka lub innego pojemnika, włączając wagi zbiornikowe)
-
Kod CN: 1209 25 - Nasiona rajgrasu [Lolium multiflorum Lam., Lolium perenne L.], do siewu
-
Kod CN: 2002 10 90 - Pomidory ze skórką, całe lub w kawałkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 0404 10 76 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
-
Kod CN: 2006 00 38 - Warzywa, owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane], o zawartości cukru > 13% masy (z wył. wiśni i czereśni, imbiru, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, owoców nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia)
-
Kod CN: 0704 20 00 - Brukselka, świeża lub schłodzona