7505 22 00 Druty ze stopów niklu (z wył. wyrobów izolowanych elektrycznie)
Kod CN 7505 22 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.45.22.0 - Płaskowniki, pręty, kształtowniki i druty, z niklu i stopów niklu
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5603 13 - Włókniny, nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, z włókien ciągłych chemicznych, o masie powierzchniowej > 70 g/m², ale <= 150 g/m²
-
Kod CN: 1704 90 51 - Pasty, włącznie z marcepanem, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg
-
Kod CN: 4408 90 85 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo , nawet łączone na długość, o grubości <= 1 mm (z wył. drewna struganego, szlifowanego lub łączonego stykowo, drewna tropikalnego i iglastego)
-
Kod CN: 6211 32 90 - Odzież męska lub chłopięca, gdzie indziej niesklasyfikowana, z bawełny (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 0406 90 85 - Kefalograviera i Kasseri o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy(z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 1302 20 10 - Substancje pektynowe, pektyniany i pektany, suche, w postaci proszku
-
Kod CN: 8516 79 - Urządzenia elektrotermiczne, do użytku domowego (z wył. przyrządów fryzjerskich i suszarek do rąk, urządzeń do ogrzewania pomieszczeń i gleby, podgrzewaczy wody, grzałek nurnikowych, żelazek do prasowania, kuchenek mikrofalowych, pieców, kuchni, płyt kuchennych, kuchenek do gotowania, grillów, rusztów, urządzeń do zaparzania kawy lub herbaty i opiekaczy do grzanek)
-
Kod CN: 8417 80 50 - Piece i paleniska do wypalania cementu, szkła lub produktów chemicznych
-
Kod CN: 8207 70 10 - Narzędzia do frezowania metalu, wymienne, z częścią roboczą ze spieku ceramiczno-metalowego
-
Kod CN: 2009 81 - Sok żurawinowy (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)