7601 20 80 Stopy aluminium, nieobrobione plastycznie (z wył. w postaci kęsisk płaskich i kęsów)
Kod CN 7601 20 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.42.11.0 - Aluminium nieobrobione plastycznie
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2601 12 00 - Rudy i koncentraty żelaza, aglomerowane (z wył. wyprażonych pirytów żelazowych)
-
Kod CN: 5402 31 00 - Przędza teksturowana z nylonu lub pozostałych poliamidów, o masie liniowej nitki pojedynczej <= 50 teksów (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2529 - Skaleń; leucyt; nefelin i sjenit nefelinowy; fluoryt
-
Kod CN: 3825 50 00 - Odpady płynów potrawiennych metali, płynów hydraulicznych, płynów hamulcowych i płynów zapobiegających zamarzaniu
-
Kod CN: 0710 80 85 - Szparagi, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0403 10 31 - Jogurt o zawartości tłuszczu <= 3,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 2309 90 20 - Pozostałości z produkcji skrobi z kukurydzy, spełniające wymagania określone w uwadze dodatkowej 5 do działu 23, w rodzaju stosowanych do karmienia zwierząt (z wył. karmy dla psów lub kotów, pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 7302 - Elementy konstrukcyjne torów kolejowych lub tramwajowych, z żeliwa lub stali: szyny, odbojnice i szyny zębate, iglice zwrotnicowe, krzyżownice, pręty zwrotnicowe i pozostałe elementy skrzyżowań, podkłady kolejowe, nakładki stykowe, siodełka szynowe, kliny siodełkowe, podkładki szynowe, łapki mocujące, płyty podstawowe, cięgna i pozostałe elementy przeznaczone do łączenia lub mocowania szyn
-
Kod CN: 4105 30 - Skóry owcze lub jagnięce, w stanie suchym („crust”), bez wełny, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych lub tylko wstępnie garbowanych)
-
Kod CN: 2006 00 35 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem, odsączone, lukrowane lub kandyzowane o zawartości cukru > 13% masy