7603 10 00 Proszki o strukturze innej niż płytkowa, z aluminium (z wył. granulek z aluminium)
Kod CN 7603 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.42.21.0 - Proszki i płatki z aluminium
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7009 91 00 - Lustra, bez ram (z wył. lusterek wstecznych do pojazdów, optycznych, luster obrobionych optycznie, mających więcej niż 100 lat)
-
Kod CN: 2103 30 90 - Gotowa musztarda
-
Kod CN: 0802 - Pozostałe orzechy, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane (z wył. orzechów kokosowych, brazylijskich i nerkowca)
-
Kod CN: 8901 20 - Tankowce
-
Kod CN: 5606 00 - Przędza rdzeniowa oraz pasek i podobne materiały rdzeniowe objęte pozycją 5404 lub 5405; przędza szenilowa, włącznie z przędzą szenilową kosmykową; przędza pętelkowa (z wył. przędzy metalizowanej objętej pozycją 5605; przędzy rdzeniowej z włosia końskiego; nici gumowej pokrytej materiałem włókienniczym; szpagatu, sznura i pozostałych wyrobów tekstylnych rdzeniowych objętych pozycją 5808; przędzy metalizowanej rdzeniowej)
-
Kod CN: 8443 91 - Części i akcesoria maszyn drukarskich stosowanych do drukowania za pomocą płyt, cylindrów i innych elementów drukarskich objętych pozycją 8442
-
Kod CN: 8545 90 10 - Rezystory grzejne, z grafitu lub innego rodzaju węgla, w rodzaju stosowanych w elektrotechnice
-
Kod CN: 5212 12 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej <= 200 g/m², bielone
-
Kod CN: 1501 20 - Tłuszcz ze świń, wytapiany lub inaczej wyekstrahowany (z wył. smalcu)
-
Kod CN: 1605 30 90 - Homary, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. tylko wędzonych, mięsa z homara, poddanego obróbce cieplnej, do produkcji masła homarowego lub past, pasztetów, zup lub sosów, z homarów)