8103 Tantal i artykuły z tantalu, gdzie indziej niesklasyfikowane; odpady i złom tantalu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających tantal)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 8103 20 00 - Tantal nieobrobiony plastycznie, włączając sztaby i pręty otrzymane przez zwykłe spiekanie; proszki tantalu
Kod CN: 8103 30 00 - Odpady i złom tantalu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających tantal)
Kod CN: 8103 90 - Artykuły z tantalu, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 8103 90 10 - Sztaby i pręty, z tantalu, inne niż te otrzymane przez zwykłe spiekanie, kształtowniki, druty, blachy grube, cienkie, taśma i folia z tantalu, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 8103 90 90 - Artykuły z tantalu, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 5608 19 11 - Siatki gotowe ze szpagatu, powrozu, linki lub liny, z nylonu lub pozostałych poliamidów (z wył. sieci rybackich, siatek na włosy, siatek sportowych, włącznie z podbierakami, siatkami na motyle itp.)
Kod CN: 0709 51 00 - Grzyby z rodzaju "Agaricus", świeże lub schłodzone
Kod CN: 8504 10 20 - Cewki indukcyjne oraz dławiki (tłumiki), nawet połączone z kondensatorem
Kod CN: 8215 99 - Łyżki, widelce, chochle, cedzidła, łopatki do podawania tortów, noże do ryb, noże do masła, szczypce do cukru i podobne artykuły kuchenne lub stołowe, z metalu nieszlachetnego niepokrytego metalem szlachetnym (z wył. zestawów artykułów takich jak noże do homarów i nożyce do drobiu)
Kod CN: 2909 30 38 - Pochodne bromowane eterów aromatycznych (z wył. eteru pentabromodifenylu; 1,2,4,5-tetrabromo-3,6-bis(pentabromofenoksy)benzenu i 1,2-bis(2,4,6-tribromofenoksy)etanu do produkcji terpolimeru akrylonitryl-butadien-styrenu (ABS))
Kod CN: 8542 32 - Elektroniczne układy scalone jako pamięci
Kod CN: 7019 40 00 - Tkaniny z włókien szklanych z niedoprzędów
Kod CN: 1806 20 95 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające < 18% masy masła kakaowego (z wył. proszku kakaowego, polewy czekoladowej smakowej i okruchów czekolady mlecznej)
Kod CN: 2208 40 - Rum i pozostałe napoje spirytusowe otrzymane przez destylację sfermentowanych produktów z trzciny cukrowej
Kod CN: 9305 91 00 - Części i akcesoria broni wojskowej objętej pozycją 9301, gdzie indziej niesklasyfikowane