8104 Magnez i artykuły z magnezu, gdzie indziej niesklasyfikowane; odpady i złom magnezu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających magnez)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 8104 11 00 - Magnez nieobrobiony plastycznie, zawierający >= 99,8% masy magnezu
Kod CN: 8104 19 00 - Magnez nieobrobiony plastycznie, zawierający < 99,8% masy magnezu
Kod CN: 8104 20 00 - Odpady i złom magnezu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających magnez i opiłków, wiórów i granulek, sortowanych według rozmiaru)
Kod CN: 8104 30 00 - Opiłki, wióry i granulki magnezu, sortowane według rozmiaru; proszki magnezu
Kod CN: 8104 90 00 - Artykuły z magnezu, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7229 90 90 - Drut ze stali stopowej innej niż nierdzewna, w zwojach (z wył. prętów, drutu ze stali szybkotnącej lub krzemowo-manganowej i wyrobów objętych podpozycją 7229 90 50)
Kod CN: 5508 20 90 - Nici do szycia z włókien odcinkowych sztucznych, pakowane do sprzedaży detalicznej
Kod CN: 8483 30 - Obudowy łożysk, niezawierające łożysk tocznych, do maszyn; łożyska ślizgowe do maszyn
Kod CN: 3301 90 90 - Koncentraty olejków eterycznych w tłuszczach, ciekłych olejach, woskach lub w podobnych substancjach, otrzymanych w procesie maceracji, nawet tłuszczami (enfleurage); wodne destylaty i wodne roztwory olejków eterycznych
Kod CN: 7217 - Drut z żeliwa lub stali niestopowej, w zwojach (z wył. sztab i prętów)
Kod CN: 8516 31 00 - Suszarki do włosów elektrotermiczne
Kod CN: 1212 99 - Pestki i jądra owoców oraz pozostałe produkty roślinne, włącznie z niepalonymi korzeniami cykorii odmiany Cichorium intybus sativum, w rodzaju stosowanych głównie do spożycia przez ludzi, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
Kod CN: 2205 10 90 - Wermut i pozostałe wina ze świeżych winogron aromatyzowane roślinami lub substancjami aromatycznymi, w pojemnikach o objętości <= 2 litry, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 18% obj.
Kod CN: 0304 59 90 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb (z wył. słodkowodnych, płatów śledziowych, filetów, z tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone