8202 40 00 Brzeszczoty do pił łańcuchowych, z metalu nieszlachetnego
Kod CN 8202 40 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 25.73.20.0 - PIŁY RĘCZNE; BRZESZCZOTY DO PIŁ DOWOLNEGO RODZAJU
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7212 10 90 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte cyną (z wył. blachy białej, nieobrobionej więcej niż powierzchniowo)
-
Kod CN: 9603 40 10 - Pędzle do farb olejnych, klejowych, lakierów lub podobne (inne niż pędzle objęte podpozycją 9603 30)
-
Kod CN: 5510 20 00 - Przędza zawierająca głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną lub cienką sierścią zwierzęcą (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 0410 00 00 - Jadalne produkty pochodzenia zwierzęcego, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN: 0304 79 90 - Filety z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. dorszy, łupacza, czerniaka, morszczuka i widłaka, mintaja i błękitka, ryb z gatunku Boreogadus saida, witlinka, rdzawca, buławika nowozelandzkiego, molwy), zamrożone
-
Kod CN: 8432 39 - Siewniki, sadzarki i przesadzarki (z wył. do bezpośredniego siewu w uprawie zerowej)
-
Kod CN: 0304 44 - Filety z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6806 - Wełna żużlowa, wełna skalna i podobne wełny mineralne; wermikulit porowaty, iły porowate, żużel spieniony i podobne porowate materiały mineralne; mieszaniny i artykuły z materiałów mineralnych izolujących cieplnie, akustycznie lub pochłaniających dźwięki (z wył. wyrobów z lekkiego betonu, z azbestu, azbestowo-cementowych, celulozowo-cementowych lub podobnych, mieszanin i pozostałych artykułów z azbestu lub bazie azbestu, i wyrobów ceramicznych)
-
Kod CN: 1602 32 11 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
-
Kod CN: 1604 13 19 - Sardynki, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych i w oliwie)