8207 60 90 Narzędzia do przeciągania, do obróbki materiałów innych niż metal, wymienne, z częścią roboczą z materiału innego niż diamenty lub z diamentów spiekanych
Kod CN 8207 60 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 25.73.40.0 - NARZĘDZIA WYMIENNE DO NARZĘDZI RĘCZNYCH (WŁĄCZAJĄC ELEKTRYCZNE) LUB DO OBRABIAREK
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9607 - Zamki błyskawiczne i ich części
-
Kod CN: 0303 39 50 - Ryby z gatunku Pelotreis flavilatus lub Peltorhamphus novaezelandiae, zamrożone
-
Kod CN: 7415 33 00 - Wkręty, śruby i nakrętki i artykuły podobne, z miedzi, gwintowane (inne niż haki gwintowane, śruby oczkowe, w tym z pierścieniem, wkręty "lag", korki, zatyczki itp., gwintowane)
-
Kod CN: 3824 99 70 - Preparaty ognioodporne, wodoodporne i inne podobne chemiczne zabezpieczenia stosowane w budownictwie
-
Kod CN: 0307 43 91 - Kałamarnice "Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp.", zamrożone (z wył. "Ommastrephes sagittatus")
-
Kod CN: 0302 45 - Ostroboki (Trachurus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0305 72 00 - Rybie głowy, ogony i pęcherze pławne, wędzone, suszone, solone lub w solance
-
Kod CN: 0801 21 00 - Orzechy brazylijskie, świeże lub suszone, w łupinach
-
Kod CN: 7013 33 - Szklanki, ze szkła ołowiowego (z wył. z nóżką)
-
Kod CN: 1901 90 91 - Przetwory spożywcze z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające tłuszczu z mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% tłuszczu mleka, 5% sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy (z wył. ekstraktu słodowego i przetworów dla niemowląt, do sprzedaży detalicznej, mieszanin i ciast do wytworzenia wyrobów piekarniczych, przetworów spożywczych w postaci proszku z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, kwaszonej śmietany, serwatki, jogurtu, kefiru i podobnych z towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404)