8215 Łyżki, widelce, chochle, cedzidła, łopatki do podawania tortów, noże do ryb, noże do masła, szczypce do cukru i podobne artykuły kuchenne lub stołowe, z metalu nieszlachetnego (z wył. noży do homarów i nożyc do drobiu objętych pozycją 8201 i 8213)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 8215 10 - Zestawy łyżek, widelców lub pozostałych artykułów objętych pozycją 8215, które mogą także zawierać równoważną liczbę noży, z metalu nieszlachetnego, zawierające co najmniej jeden artykuł pokryty metalem szlachetnym
Kod CN: 8215 10 20 - Zestawy składające się z jednego lub więcej noży objętych pozycją 8211 i co najmniej równoważną liczbę łyżek, widelców lub pozostałych artykułów objętych pozycją 8215, z metalu nieszlachetnego, zawierające tylko artykuły platerowane metalem szlachetnym
Kod CN: 8215 10 30 - Zestawy składające się z jednego lub więcej noży objętych pozycją 8211 i co najmniej równoważną liczbę łyżek, widelców lub pozostałych artykułów objętych pozycją 8215, ze stali nierdzewnej, zawierające co najmniej jeden artykuł pokryty metalem szlachetnym
Kod CN: 8215 10 80 - Zestawy składające się z jednego lub więcej noży objętych pozycją 8211 i co najmniej równoważną liczbę łyżek, widelców lub pozostałych artykułów objętych pozycją 8215, z metalu nieszlachetnego innego niż stal nierdzewna, zawierające co najmniej jeden artykuł pokryty metalem szlachetnym
Kod CN: 8215 20 - Zestawy składające się z jednego lub więcej noży objętych pozycją 8211 i co najmniej równoważną liczbę łyżek, widelców lub pozostałych artykułów objętych pozycją 8215, z metalu nieszlachetnego, niezawierające artykułów pokrytych metalem szlachetnym
Kod CN: 8215 20 10 - Zestawy składające się z jednego lub więcej noży objętych pozycją 8211 i co najmniej równoważną liczbę łyżek, widelców lub pozostałych artykułów objętych pozycją 8215, ze stali nierdzewnej, niezawierające artykułów pokrytych metalem szlachetnym
Kod CN: 8215 20 90 - Zestawy składające się z jednego lub więcej noży objętych pozycją 8211 i co najmniej równoważną liczbę łyżek, widelców lub pozostałych artykułów objętych pozycją 8215, z metalu nieszlachetnego innego niż stal nierdzewna, niezawierające artykułów pokrytych metalem szlachetnym
Kod CN: 8215 91 00 - Łyżki, widelce, chochle, cedzidła, łopatki do podawania tortów, noże do ryb, noże do masła, szczypce do cukru i podobne artykuły kuchenne lub stołowe, z metalu nieszlachetnego pokrytego metalem szlachetnym (z wył. zestawów artykułów takich jak noże do homarów i nożyce do drobiu)
Kod CN: 8215 99 - Łyżki, widelce, chochle, cedzidła, łopatki do podawania tortów, noże do ryb, noże do masła, szczypce do cukru i podobne artykuły kuchenne lub stołowe, z metalu nieszlachetnego niepokrytego metalem szlachetnym (z wył. zestawów artykułów takich jak noże do homarów i nożyce do drobiu)
Kod CN: 8215 99 10 - Łyżki, widelce, chochle, cedzidła, łopatki do podawania tortów, noże do ryb, noże do masła, szczypce do cukru i podobne artykuły kuchenne lub stołowe, ze stali nierdzewnej, niepokrytej metalem szlachetnym (z wył. zestawów artykułów takich jak noże do homarów i nożyce do drobiu)
Kod CN: 8215 99 90 - Łyżki, widelce, chochle, cedzidła, łopatki do podawania tortów, noże do ryb, noże do masła, szczypce do cukru i podobne artykuły kuchenne lub stołowe, z metalu nieszlachetnego innego niż stali nierdzewna, niepokrytego metalem szlachetnym (z wył. zestawów artykułów takich jak noże do homarów i nożyce do drobiu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2907 29 00 - Polifenole i fenoloalkohole (z wył. rezorcyny i jej soli, hydrochinonu (chinolu) i jego soli, i 4,4'-izopropylidenodifenolu (bisfenol A, difenylolopropan) i jego soli)
Kod CN: 2303 20 90 - Wytłoczyny z trzciny cukrowej i pozostałe odpady z produkcji cukru (z wył. wysłodków buraczanych)
Kod CN: 8207 50 - Narzędzia do wiercenia, wymienne (z wył. do wiercenia w kamieniu, do wierceń ziemnych lub do gwintowania otworów)
Kod CN: 2106 10 20 - Koncentraty białkowe i teksturowane substancje białkowe, niezawierające tłuszczu mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% masy tłuszczu mleka, < 5% masy sacharozy lub izoglukozy, < 5% masy glukozy lub < 5% masy skrobi
Kod CN: 8527 12 00 - Radioodtwarzacze kasetowe kieszonkowe (wym:170 mm x 100 mm x 45 mm) z wbudowanym wzmacniaczem bez głośników, przystosowane do pracy bez zewnętrznego źródła zasilania
Kod CN: 6204 53 00 - Spódnice i spódnico-spodnie, z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych i halek)
Kod CN: 0302 71 00 - Tilapia (Oreochromis spp.), świeża lub schłodzona
Kod CN: 4807 00 80 - Papier i tektura złożone, niepowleczone powierzchniowo ani nieimpregnowane, nawet ze wzmocnieniem wewnętrznym, w zwojach lub arkuszach, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu (z wył. laminowanych wewnętrznie bitumem, smołą lub asfaltem, papieru i tektury ze słomy, nawet pokrytych papierem niesłomowym, papieru i tektury otrzymywanych z makulatury, nawet pokrytych papierem)
Kod CN: 2001 10 00 - Ogórki i korniszony, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym