8401 10 00 Reaktory jądrowe (Euratom)
Kod CN 8401 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 25.30.21.0 - Reaktory jądrowe, z wyłączeniem maszyn i aparatury do rozdzielania izotopów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5801 90 - Tkaniny włosowe i tkaniny szenilowe (z wył. z włókien chemicznych, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny i tkanin ręcznikowych i podobnych tkanin pętelkowych, materiałów włókienniczych igłowych i taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 2306 90 90 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji tłuszczów lub olejów roślinnych (z wył. z nasion bawełny, lnu, słonecznika, rzepaku i rzepiku, z orzechów kokosowych lub kopry, z orzechów palmowych lub ich jąder, z zarodków kukurydzy, i z ekstrakcji oliwy, oleju sojowego i orzeszków ziemnych)
-
Kod CN: 2519 90 - Magnezja topiona; magnezja całkowicie wypalona [spiekana], nawet zawierająca małe ilości innych tlenków dodanych przed spiekaniem; pozostały tlenek magnezu, nawet czysty (z wył. naturalnego węglanu magnezu [magnezytu])
-
Kod CN: 1103 13 - Kasze i mączki z kukurydzy
-
Kod CN: 6210 10 10 - Odzież wykonana z filcu, nawet impregnowanego, powleczonego, pokrytego lub laminowanego (z wył. odzieży i dodatków odzieżowych dla niemowląt)
-
Kod CN: 2701 12 10 - Węgiel koksowy, nawet sproszkowany, ale nieaglomerowany
-
Kod CN: 8466 20 - Uchwyty przedmiotów obrabianych
-
Kod CN: 5903 90 10 - Tekstylia impregnowane tworzywem sztucznym innym niż poli(chlorkiem winylu) lub poliuretanem (z wył. pokryć ściennych z materiału tekstylnego impregnowanych tworzywami sztucznymi)
-
Kod CN: 1212 94 00 - Korzenie cykorii, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone
-
Kod CN: 0403 90 93 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego > 3%, ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)