8414 30 89 Sprężarki, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych, o mocy > 0,4 kW (z wył. sprężarek hermetycznych lub półhermetycznych)
Kod CN 8414 30 89 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.13.23.0 - Sprężarki do urządzeń chłodniczych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2517 10 10 - Otoczaki i żwir, w rodzaju zwykle stosowanych jako kruszywo do betonu, jako tłuczeń drogowy lub do podsypki torów kolejowych lub inne kruszywo, gruby żwir i krzemień, nawet poddane obróbce cieplnej
-
Kod CN: 4107 11 19 - Skóra i skórka wyprawiona z pełnym licem, włączając skórę pergaminowaną, niedwojona, bydlęca (włączając bawolą), cała, przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłoszona (z wył. skóry cielęcej chromowej, skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 0305 32 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone, z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae
-
Kod CN: 3006 40 00 - Cementy dentystyczne i inne wypełniacze; cementy do rekonstrukcji kości
-
Kod CN: 5801 10 00 - Tkaniny włosowe i tkaniny szenilowe, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. tkanin ręcznikowych i podobnych tkanin pętelkowych, materiałów włókienniczych igłowych i taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 9018 90 50 - Aparatura do transfuzji stosowana w medycynie
-
Kod CN: 2837 11 00 - Cyjanki i tlenocyjanki sodu
-
Kod CN: 0404 10 02 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy
-
Kod CN: 8802 60 - Statki kosmiczne, włączając sztuczne satelity oraz stacje orbitalne i pojazdy nośne statków kosmicznych
-
Kod CN: 0302 85 90 - Prażmowate (Sparidae) (z wył. kielca (właściwego) i morlesza (Dentex dentex i Pagellus spp.) i dorady), świeże lub schłodzone