8414 59 Wentylatory (z wył. stołowych, podłogowych, ściennych, okiennych, sufitowych lub dachowych, zawierające silnik elektryczny o mocy <= 125 W)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 60 31 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)
-
Kod CN: 7219 14 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, w zwojach, o grubości < 3 mm, zawierające < 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 8533 90 00 - Części rezystorów włączając reostaty i potencjometry, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4002 80 00 - Mieszaniny kauczuku naturalnego, balaty, gutaperki, guayule, chicle i podobnych żywic naturalnych z kauczukiem syntetycznym i faktysą, w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach
-
Kod CN: 4407 27 91 - Sapelli przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, strugane (z wył. Łączonego stykowo)
-
Kod CN: 6005 43 00 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm, z włókien sztucznych, z przędz o różnych barwach (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 0302 91 00 - Wątróbki, ikry i mlecze, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8466 20 20 - Uchwyty przedmiotów obrabianych w postaci przyrządów i uchwytów do celów specjalnych, włącznie z zestawami znormalizowanych części przyrządów i uchwytów
-
Kod CN: 7217 90 - Drut z żeliwa lub stali niestopowej, w zwojach, powleczony lub pokryty (z wył. powleczonego lub pokrytego metalem nieszlachetnym, sztab i prętów)
-
Kod CN: 2008 97 72 - Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (lub betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, bez dodatku alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w których udział żadnego z pojedynczych owoców nie przekracza 50% masy całkowitej owoców, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <=1 kg