8419 39 00 Suszarki (z wył. do produktów rolnych, do drewna, masy papierniczej, papieru lub tektury, przędzy, tkanin i innych wyrobów tekstylnych, do butelek i innych pojemników, suszarek do włosów, rąk i urządzeń domowych)
Kod CN 8419 39 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.99.31.0 - Suszarki do drewna, masy papierniczej, papieru lub tektury; pozostałe suszarki (z wyłączeniem stosowanych w gospodarstwie domowym), gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8484 90 00 - Zestawy lub komplety uszczelek i podobnych przekładek, różniących się między sobą, pakowane w torebki, koperty lub podobne opakowania
-
Kod CN: 2008 20 19 - Ananasy, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg (z wył. o zawartości cukru > 17% masy)
-
Kod CN: 2804 70 00 - Fosfor
-
Kod CN: 8511 20 00 - Iskrowniki; prądnice iskrownikowe; magnetyczne koła zamachowe, w rodzaju stosowanych w silnikach wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym lub samoczynnym
-
Kod CN: 2008 80 39 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, o zawartości cukru <= 9% masy, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas.
-
Kod CN: 5911 32 19 - Tekstylia i filc, z jedwabiu lub włókien sztucznych, bez końca lub zaopatrzone w urządzenia spinające, w rodzaju stosowanych w maszynach papierniczych lub podobnych maszynach, np. do pulpy papierowej lub masy azbestowo-cementowej, o masie powierzchniowej >= 650 g/m² (z wył. tkanin z naszytą warstwą włókniny, filcu do prasy drukarskiej)
-
Kod CN: 4002 31 00 - Kauczuk izobutenowo-izoprenowy (butylowy) (IIR), w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach
-
Kod CN: 2920 22 00 - Fosforan (III) dietylu (fosforyn dietylu)
-
Kod CN: 0307 51 00 - Ośmiornice "Octopus spp.", żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1806 20 50 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 18% masy, ale < 31% masła kakaowego (z wył. proszku kakaowego)