8420 10 Kalandry lub inne maszyny do walcowania, nieprzeznaczone do obróbki metali lub szkła
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7226 19 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali krzemowej elektrotechnicznej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco
-
Kod CN: 9405 20 91 - Lampy elektryczne stołowe, biurkowe, nocne lub podłogowe w rodzaju stosowanych do lamp żarowych (z wył. z tworzyw sztucznych, z materiałów ceramicznych lub ze szkła)
-
Kod CN: 5005 00 - Nitka wyczeskowa z odpadów jedwabiu (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 0402 29 15 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 27%, ale > 1,5%, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg (z wył. mleka specjalnego dla niemowląt w hermetycznie zamkniętych pojemnikach o zawartości netto <= 500 g)
-
Kod CN: 0304 83 50 - Filety ze smuklic (Lepidorhombus spp.), zamrożone
-
Kod CN: 2707 99 50 - Zasady pirydynowe, chinolinowe, akrydynowe, anilinowe i pozostałe produkty zasadowe z destylacji wysokotemperaturowej smoły węglowej, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4811 59 00 - Papier i tektura, barwione powierzchniowo, dekorowane na powierzchni lub z nadrukiem, powleczone, impregnowane lub pokryte tworzywami sztucznymi, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze (z wył. Bielonych, o gramaturze > 150 g/m², i pokrytych warstwą kleju)
-
Kod CN: 2205 - Wermut i pozostałe wina ze świeżych winogron aromatyzowane roślinami lub substancjami aromatycznymi
-
Kod CN: 2204 10 93 - Wino musujące ze świeżych winogron, z chronioną nazwą pochodzenia (ChNP) (z wył. Asti spumante, szampana, Cava i Prosecco)
-
Kod CN: 0303 53 30 - Sardynki z rodzaju Sardinops; sardynele (Sardinella spp.), zamrożone