8430 61 00 Maszyny do ubijania lub zagęszczania gruntu, inne niż samobieżne (z wył. narzędzi ręcznych)
Kod CN 8430 61 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.92.30.0 - Pozostałe maszyny przeznaczone do przygotowania wykopów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7225 40 15 - Wyroby walcowane płaskie ze stali szybkotnącej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nie w zwojach
-
Kod CN: 7312 10 85 - Liny i kable, włącznie z zamkniętymi, z żeliwa lub stali innej niż nierdzewna, z maksymalnym wymiarem przekroju poprzecznego > 24 mm, ale <= 48 mm, niepokryte lub tylko powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. izolowanych elektrycznie drutu ogrodzeniowego i drutu kolczastego)
-
Kod CN: 0601 10 40 - Cebulki gliadioli, w stanie uśpienia roślin
-
Kod CN: 0305 54 50 - Sardele "Engraulis spp.", suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 8470 29 00 - Elektroniczne maszyny liczące, niewyposażone w drukarkę, z głównymi złączami (z wył. maszyn do automatycznego przetwarzania danych objętych pozycją 8471)
-
Kod CN: 0104 20 90 - Kozy żywe (z wył. hodowlanych czystorasowych)
-
Kod CN: 0909 61 00 - Nasiona anyżku, badianu, kminku lub kopru, jagody jałowca, nierozgniatane ani niemielone
-
Kod CN: 8513 - Przenośne lampy elektryczne przystosowane do zasilania z własnego źródła energii np. suchych baterii, akumulatorów, prądnic; ich części (inne niż sprzęt oświetleniowy objęty pozycją 8512)
-
Kod CN: 3905 99 10 - Poli(winyloformal) w postaci bloków o nieregularnych kształtach, bryłek, proszków, granulek, płatków i podobnych form masowych, o masie cząsteczkowej >=10 000, ale <= 40 000, i zawierający: >= 9,5% masy, ale <= 13% masy, grup acetylowych liczonych jako octan winylu, oraz >= 5% masy, ale <= 6,5% masy, grup wodorotlenowych liczonych jako alkohol winylowy
-
Kod CN: 2008 40 21 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas., w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. o zawartości cukru > 13%)