8450 19 00 Maszyny pralnicze typu domowego lub profesjonalnego, o pojemności jednorazowej <= 10 kg suchej bielizny (z wył. maszyn w pełni automatycznych i maszyn, z wbudowaną suszarką odśrodkową)
Kod CN 8450 19 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.51.13.0 - Pralki i suszarki typu domowego
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2208 40 99 - Rum i pozostałe napoje spirytusowe otrzymane przez destylację sfermentowanych produktów z trzciny cukrowej, o wartości <= 2 € za litr, w pojemnikach o objętości > 2 litry (z wył. rumu o zawartości lotnych substancji [innych niż alkohol etylowy i metylowy] >= 225 g na hektolitr czystego alkoholu [z tolerancją 10%]
-
Kod CN: 1209 21 00 - Nasiona lucerny (alfalfa), do siewu
-
Kod CN: 7020 00 08 - Wkłady szklane do termosów lub innych naczyń próżniowych, wykończone
-
Kod CN: 2008 40 19 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 2002 10 - Pomidory, całe lub w kawałkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 8708 21 90 - Pasy bezpieczeństwa do pojazdów silnikowych (z wył. do montażu przemysłowego pojazdów silnikowych, objętych podpozycją 8708 21 10)
-
Kod CN: 8537 20 - Tablice, szafy i podobne zestawy aparatów, do elektrycznego sterowania lub rozdziału energii elektrycznej, do napięć >1 000 V
-
Kod CN: 4408 39 15 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo , o grubości <= 6 mm, szlifowane, łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane, z akacji afrykańskiej, białego lauana, limby, mahonia (Swietenia spp.), obéché, okoumé, palisandra z Para, palisandra z Rio, palisandra z Rose, sapelli, sipo i virola
-
Kod CN: 1806 10 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0406 90 99 - Ser, o zawartości tłuszczu > 40% masy, gdzie indziej niesklasyfikowany