8453 Maszyny i urządzenia do przygotowywania, garbowania lub obróbki skór, skórek lub skóry wyprawionej, lub do wyrobu, lub naprawy obuwia, lub innych artykułów ze skór, skórek lub skóry wyprawionej (z wył. suszarek, maszyn do rozpylania farb itp., do usuwania szczeciny ze świń, maszyn do szycia i pras uniwersalnych); ich części
Podrzędne kody CN
Kod CN: 8453 10 00 - Maszyny i urządzenia do przygotowywania, garbowania lub obróbki skór, skórek lub skóry wyprawionej (z wył. suszarek, maszyn do rozpylania farb itp., do usuwania szczeciny ze świń, maszyn do szycia i pras uniwersalnych)
Kod CN: 8453 20 00 - Maszyny i urządzenia do wyrobu, lub naprawy obuwia, ze skór, skórek lub skóry wyprawionej (z wył. maszyn do szycia)
Kod CN: 8453 80 00 - Maszyny i urządzenia do wyrobu, lub naprawy artykułów ze skór, skórek lub skóry wyprawionej (z wył. do obuwia i maszyn do szycia)
Kod CN: 8453 90 00 - Części maszyn i urządzeń do przygotowywania, garbowania lub obróbki skór, skórek lub skóry wyprawionej, lub do wyrobu, lub naprawy obuwia, lub innych artykułów ze skór, skórek lub skóry wyprawionej, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0404 10 38 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] >15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
Kod CN: 6406 20 - Podeszwy zewnętrzne i obcasy, z gumy lub tworzyw sztucznych
Kod CN: 6910 - Zlewy, umywalki, podstawy umywalek, wanny, bidety, miski klozetowe, płuczki ustępowe, pisuary i podobna armatura sanitarna, ceramiczne (z wył. pojemników na mydło, gąbkę, szczoteczki do zębów, wieszaków na ręczniki i wieszaków na papier toaletowy)
Kod CN: 0811 20 31 - Maliny, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
Kod CN: 5515 12 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi chemicznymi, zadrukowane
Kod CN: 5211 20 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², bielone
Kod CN: 1604 13 - Sardynki, sardynele i brislingi lub szproty, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
Kod CN: 0208 40 10 - Mięso z wielorybów, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 7302 90 00 - Podkłady kolejowe, odbojnice, szyny zębate, siodełka szynowe, kliny siodełkowe, podkładki szynowe, łapki mocujące, płyty podstawowe, cięgna i pozostałe elementy przeznaczone do łączenia lub mocowania szyn, tramwajowe lub kolejowe, z żeliwa lub stali (z wył. szyn, iglic zwrotnicowych, krzyżownic, prętów zwrotnicowych i pozostałych elementów skrzyżowań, i nakładek stykowych i podkładek pod szyny)
Kod CN: 0406 90 84 - Brie, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)