8459 69 Frezarki do obróbki metalu, niesterowane numerycznie (z wył. obrabiarek z jednostkami obróbkowymi prowadnicowymi, wiertarko-frezarek, frezarek wspornikowych i obrabiarek do nacinania)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8476 81 00 - Automaty do sprzedaży towarów, zawierające urządzenia podgrzewające lub schładzające (z wył. automatów do sprzedaży napojów)
-
Kod CN: 9506 11 80 - Narty do skoków narciarskich
-
Kod CN: 3204 14 00 - Środki barwiące organiczne syntetyczne bezpośrednie, preparaty na bazie organicznych syntetycznych bezpośrednich środkach barwiących, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3213 i 3215)
-
Kod CN: 1510 00 10 - Oleje surowe z oliwek i mieszaniny, włącznie z mieszaninami tych olejów lub ich frakcji z olejami lub frakcjami objętymi pozycją 1509
-
Kod CN: 9031 80 - Przyrządy i urządzenia do kontroli lub pomiaru, niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w dziale 90 (z wył. optycznych)
-
Kod CN: 1602 90 99 - Mięso lub podroby, przetworzone lub zakonserwowane (z wył . z drobiu, świń lub bydła, dziczyzny, zajęcy lub królików, owiec lub kóz, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa,i zawierających mięso wołowe lub ze świń domowych)
-
Kod CN: 0207 13 60 - Nogi i ich kawałki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 5515 13 19 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną zgrzebną lub zgrzebną cienką sierścią zwierzęcą, barwione lub z przędz o różnych barwach, lub zadrukowane
-
Kod CN: 1208 - Mąka i mączka, z nasion lub owoców oleistych (z wył. gorczycy)
-
Kod CN: 0714 90 90 - Korzenie i bulwy topinamburu i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek i rdzeń sagowca (z wył. korzeni i bulw manioku, maranty, salepu, słodkich ziemniaków i pochrzyna, kolokazja jadalnej i ksantosomy)