8462 99 Prasy niehydrauliczne, do obróbki metalu (z wył. pras do kucia, gięcia, prostowania i prostownic)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2932 20 10 - Fenoloftaleina; kwas 1-hydroksy-4-[1-(4-hydroksy-3-metoksykarbonylo-1-naftylo)-3-okso-1H,3H-benzo[de]-izochromen-1-ilo]-6-oktadecyloksy-2-naftoesowy; 3′-chloro-6′-cykloheksyloaminospiro[izobenzofuran-1(3H),9′-ksanten]-3-on; 6′-(N-etylo-p-toluidyno)-2′-metylospiro[izobenzofuran-1(3H),9′-ksanten]-3-on; metylo-6-dokozyloksy-1-hydroksy-4-[1-(4-hydroksy-3-metylo-1-fenantrylo)-3-okso-1H,3H-nafto-[1,8-cd]piran-1-ilo]-naftaleno-2-karboksylan
-
Kod CN: 5207 10 00 - Przędza bawełniana zawierająca >= 85% masy bawełny, pakowana do sprzedaży detalicznej (z wył. nici do szycia)
-
Kod CN: 4408 39 95 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet łączone na długości, o grubości > 1 mm, ale <= 6 mm, z drewna tropikalnego (z wył. białego laun, sipo, limba, okoumé, obeche, acajou d'Afrique, sapelli, virola, mahogany "Swietenia spp.", palissandre de Rio, palissandre de Para i palissandre de Rose, drewna struganego, szlifowanego lub łączonego stykowo)
-
Kod CN: 2903 - Fluorowcowane pochodne węglowodorów
-
Kod CN: 8419 90 85 - Części maszyn, instalacji przemysłowej lub laboratoryjnej, nawet ogrzewanych elektrycznie, do obróbki materiałów w procesach wymagających zmiany temperatury, i nieelektrycznych urządzeń do podgrzewania wody przepływowych lub pojemnościowych, gdzie indziej niesklasyfikowanych (z wył. części sterylizatorów medycznych, chirurgicznych lub laboratoryjnych, części do urządzeń do produkcji półprzewodnikowych kryształów lub elementów półprzewodnikowych, elektronicznych układów scalonych i płaskich wyświetlaczy panelowych, i pieców, piekarników i pozostałych urządzeń objętych pozycją 8514)
-
Kod CN: 0408 19 81 - Żółtka jaj, ciekłe, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 2937 19 00 - Hormony polipeptydowe, hormony proteinowe i hormony glikoproteinowe, ich pochodne i analogi strukturalne, stosowane głównie jako hormony (z wył. somatotropiny, jej pochodnych i analogów strukturalnych, i insuliny i jej soli)
-
Kod CN: 2005 99 80 - Warzywa, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem, warzyw homogenizowanych z podpozycji 2005 10, oraz pomidorów, grzybów i trufli, i ziemniaków, grochu [Pisum sativum], fasoli [Vigna spp., Phaseolus spp.], szparagów, oliwek, kukurydzy [Zea Mays var. Saccharata], pędów bambusa, pikantnych owoców z rodzaju Capsicum, kaparów, karczochów, mieszanek warzyw i kapusty kwaszonej)
-
Kod CN: 0307 88 00 - Skrzydelniki (Strombus spp.), nawet w skorupach, wędzone, suszone, solone lub w solance
-
Kod CN: 0304 74 90 - Filety z widłaka (Urophycis spp.), zamrożone