8467 91 00 Części pił łańcuchowych, ręcznych, zawierające silniki elektryczne lub nieelektryczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 8467 91 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.24.21.0 - Części do elektromechanicznych narzędzi ręcznych z samodzielnym silnikiem elektrycznym
-
Kod PKWiU: 28.24.22.0 - Części do pozostałych przenośnych mechanicznych narzędzi ręcznych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1602 31 - Mięso lub podroby, z indyków (z gatunków domowych), przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa )
-
Kod CN: 2204 22 94 - Wina nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l,z ChNP lub ChOG (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 0302 34 - Opastun "Thunnus obesus", świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 3204 20 00 - Produkty organiczne syntetyczne, w rodzaju stosowanych jako fluorescencyjne środki rozjaśniające, nawet zdefiniowane chemicznie
-
Kod CN: 0204 30 00 - Tusze i półtusze z jagniąt, zamrożone
-
Kod CN: 3920 91 00 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowego poli(winylobutyralu), niewzmocnionego, nielaminowanego, nieosadzonego na podłożu ani niepołączonego w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych oraz pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 8463 10 - Ciągarki do metalowych prętów, rur, kształtowników, drutu lub podobnych
-
Kod CN: 2002 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 3812 20 - Złożone plastyfikatory do gumy (kauczuku) lub tworzyw sztucznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0207 51 10 - Gęsi (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, oskubane, bez krwi, niewypatroszone, z głowami i łapkami, znane jako „gęsi 82 %”, świeże lub schłodzone