8471 60 70 Urządzenia wejściowe lub wyjściowe, do maszyn do automatycznego przetwarzania danych, nawet zawierające w tej samej obudowie urządzenia pamięci (z wył. klawiatur)
Kod CN 8471 60 70 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.20.16.0 - Urządzenia wejścia lub wyjścia, zawierające lub niezawierające w tej samej obudowie urządzenia pamięci
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3805 90 - Surowy dipenten; terpentyna posiarczynowa i pozostały surowy paracymen; oleje terpenowe produkowane w wyniku destylacji lub innej obróbki drzew iglastych (z wył. terpentyny balsamicznej, ekstrakcyjnej i siarczanowej)
-
Kod CN: 3304 - Preparaty kosmetyczne lub upiększające oraz preparaty do pielęgnacji skóry (inne niż leki), włącznie z preparatami przeciwsłonecznymi lub do opalania; do manicure lub pedicure
-
Kod CN: 2309 90 35 - Preparaty do karmienia zwierząt, włącznie z przedmieszkami, zawierające glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, ale niezawierające skrobi lub zawierające <= 10% masy skrobi i >= 50%, ale < 75% masy produktów mlecznych (z wył. karmy dla psów lub kotów, pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 5607 90 90 - Szpagat, powróz, linki i liny, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi (z wył. z włókien syntetycznych, z juty lub z pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303, z sizalu lub pozostałych włókien tekstylnych z rodzaju Agave, z manili "konopie manilskie lub Musa textilis Nee" lub pozostałych włókien liściowych)
-
Kod CN: 9014 20 20 - Inercyjne systemy nawigacyjne do nawigacji powietrznej i kosmicznej (z wył. kompasów i urządzeń radionawigacyjnych)
-
Kod CN: 0811 10 90 - Truskawki i poziomki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, niesłodzone
-
Kod CN: 0910 99 99 - Przyprawy korzenne, rozgniatane lub mielone (z wył. pieprzu z rodzaju Piper; owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, wanilii, cynamonu, kwiatów cynamonowca, goździków [całe owoce], szypułek i kwiatów goździków, gałki muszkatołowej, kwiatu muszkatołowego, kardamonu, nasion anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku, jagód jałowca, imbiru, szafranu, kurkumy, tymianku, liści laurowych, curry, nasion kozieradki, i mieszanek różnych rodzajów przypraw korzennych)
-
Kod CN: 8532 30 00 - Kondensatory nastawne lub strojeniowe
-
Kod CN: 5904 90 00 - Pokrycia podłogowe składające się z powłoki lub pokrycia nałożonego na podkład włókienniczy, nawet cięte do kształtu (z wył. linoleum)
-
Kod CN: SEKCJA XIX - BROŃ I AMUNICJA; ICH CZĘŚCI I AKCESORIA