8474 32 00 Maszyny do mieszania substancji mineralnych z bitumami
Kod CN 8474 32 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.92.40.0 - Maszyny do sortowania, rozdrabniania, mieszania ziemi, kamieni, rud i pozostałych substancji mineralnych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7007 21 20 - Szkło bezpieczne wielowarstwowe, o wymiarach i kształtach odpowiednich do wbudowania w pojazdach mechanicznych (z wył. wielościennych elementów izolacyjnych ze szkła)
-
Kod CN: 0210 12 - Boczek i jego kawałki ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0707 00 - Ogórki i korniszony, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8207 - Narzędzia wymienne, do narzędzi ręcznych, nawet napędzanych mechanicznie lub do obrabiarek "np. do prasowania, tłoczenia, kucia na prasach, przebijania, wykrawania, gwintowania otworów lub wałków, wiercenia, wytaczania, przeciągania, frezowania, toczenia lub wkręcania" włączając ciągadła, ciągowniki lub matryce do wyciskania metalu oraz narzędzia do wiercenia w kamieniu lub do wierceń ziemnych
-
Kod CN: 8433 53 90 - Maszyny do zbioru roślin okopowych (z wył. kopaczek do ziemniaków i kombajnów ziemniaczanych i ogławiaczy buraków i kombajnów buraczanych)
-
Kod CN: 4107 12 11 - Dwoina licopwa ze skóry cielęcej chromowej, cała, o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych)
-
Kod CN: 2208 20 66 - Brandy/Weinbrand, w pojemnikach o objętości większej niż 2 litry
-
Kod CN: 4407 95 99 - Drewno z jesionu "Fraxinus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm (z wył. Struganego, szlifowanego lub łączonego stykowo)
-
Kod CN: 0901 - Kawa, nawet palona lub bezkofeinowa; łupinki i łuski kawy; substytuty kawy zawierające kawę w każdej proporcji
-
Kod CN: 0207 11 90 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „kurczaki 65 %”, świeże lub schłodzone, i pozostałe formy ptactwa świeżego lub schłodzonego, nieciętego na kawałki, (z wył. kurczaków 83% i 70%)