8481 40 Zawory bezpieczeństwa lub zawory nadmiarowe
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3302 10 21 - Preparaty zawierające czynniki zapachowe charakterystyczne dla napojów, niezawierające tłuszczu z mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% masy tłuszczu z mleka, < 5% masy sacharozy lub izoglukozy, < 5% masy glukozy lub skrobi, w rodzaju stosowanych do produkcji napojów (z wył. o rzeczywistym stężeniu objętościowym alkoholu > 0,5% obj.)
-
Kod CN: 2009 90 96 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego lub owoców cytrusowych i soku ananasowego, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 7219 11 00 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, w zwojach, o grubości > 10 mm
-
Kod CN: 8438 30 00 - Urządzenia do produkcji cukru (z wył. wirówek i filtrów, urządzeń grzewczych i chłodzących)
-
Kod CN: 0304 89 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, zamrożone
-
Kod CN: 2811 12 00 - Cyjanowodór [kwas cyjanowodorowy]
-
Kod CN: 5007 90 50 - Tkaniny z przędz o różnych barwach, zawierające głównie, ale < 85% masy jedwabiu lub odpadów jedwabiu
-
Kod CN: 0709 60 91 - Owoce z rodzaju Capsicum, do produkcji pieprzu tureckiego lub barwników oleożywicznych Capsicum, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6104 13 00 - Kostiumy z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 0307 99 00 - Mięczaki, nawet w skorupach, wędzone, suszone, solone lub w solance (z wył. ostryg, przegrzebków z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, małż [Mytilus spp., Perna spp.], mątw i kałamarnic , ośmiornic [Octopus spp.], ślimaków, innych niż ślimaki morskie, małż, sercówek, uchowców i skrzydelników); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, wędzone, suszone, solone lub w solance